Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Ha jól hiszem,ezt már tőlem is hallottad:)Úgy legyen!
Azt válogatom én is,fogalmam sincs mit vigyek, télit, vagy nyárit:((
Nem egyszer mondták a "tesóid, anyu te boszorkány vagy":))
Abban nem lesz köszönet :-))))
És ha azt akarom?Akkor viszel?:))
De ne akard hogy én vigyelek :-))))
Na gyere!Megvárlak:))
Megyek én,csak lassan.
Oké !
De ha nem mész...akkor viszlek !!!!
:-))))
Jajj,nem olyan könnyű az...majd talán jövőhéten jutok el oda.De még ünnepek előtt szeretném elintézni.
Az én pakkom már kész van :-)))
Én is tudom hogy negatív lesz. Ezt is tudtam :-))))
Hallgass csak ránk !!!
Holnap már indulhatsz is a háziorvosodhoz !!! :-)))
:)Ja,Te már előre tudod,hogy az is negatív lesz?!:))
Ja,csak még a háziorvoshoz kéne eljutni...egyszer.
Elmúlik, ne félj!:))Ha túl leszel a másik NEGATIV eredménnyel végződő vizsgán is!:))
Akartam irni, gyere velem,talán esik majd megint a hó!:)) Tavaly is ott volt sokkal több mint nálunk:((
Fogjuk rá.Fáj még sajnos,de már örülnék,ha elmúlna.
Nem értem rá rossznak lenni:(( De. vendégek, du.káposztasavanyitás, most meg pakolom a kofferom. Reggel elköltözök délre, mert jön a hideg:)) Igaz ott már volt hó, itt meg semmi:((
Sziasztok!Örülök,hogy meglettek a kutyusok.De lehet,hogy ezt már írtam.:)
Szép estét Mindenkinek!:)
Mit mondott hol csavargott, mert az enyém, csak hizelgett :))
Sziasztok!
Örülök, hogy meglett a másik csavargó kutyus is! Munka után elbeszélgettem Morzsikával! :))
kb 600 km...oda-vissza...:-))))
Ó de drága vagy...ha ezt tudtam volna...
Na majd legközelebb :-))))
Sehol senki? Pedig végre van egy kis időm, míg a hajamon truttyog a festék. Délelőtt mi is csekkeket fizetni voltunk, ha szóltál volna Tillykém viszem a tieidet is:-)
Lebeszéltük a szerelővel, hogy kedden visszük a kocsit, megy műszakira. Jajj a pénztárcámnak!
További ajánlott fórumok: