Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Jóóóóóóó reggelt ezen a hideg munkanapon!!!!!!
:-ĐĐĐĐ
nem én......
kúrálom magam rendesen...hogy még a megfázás első tünete se jelenjen meg nálam :-ĐĐĐĐ
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Tilly drága, meg vagy fázva????
igyál teát!!!! :))):PP
:))) jóóóóóóóóóó reggelt!!!!! épp hatásosabb folyadékot akartam bevetni!!!!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
jajjj.... - 9 fok van nálunk....mi lehet vidéken.....
küldtem már kávét,de úgy látszik nem elég!!!:)))
hozhatnál valami piát,arra tuti hogy felébred!!!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szép napot Mindenkinek!:))
Kati köszzzzz a kávét, beverte az ablakot!:)))
:-@@@@@@@@@@@@@@@@ majd megnézem, annál inkább mivel az első számú gyanúsított továbbra is csak Te vagy!!! :-PPP :-)))
csajé, Te pedig addig keltsd fel Katimamát, ha már nekem nem sikerült ilyen lármával sem... :-)))))
:-)))) felírom, szép nagy arany betűkkel... ;-) :-))
Természetes, hogy virgonc vagyok, csak nem mindig ilyen korán reggel... ;-) :-)))))
fűteni,vagy díszíteni valót????? :@@@@@@@@@@@@@@@
Marika, ha már a boltba mész, akkor ne felejts el venni valami jó itókát is!!! ;-) :-)))) Lehet, hogy ma még szükségünk lesz rá!!! :-))
:)) Na felkapom a domit és megyek vásárolni, még fát is venni kell!
:@@@@@@@@@@@@@@ ja kíváncsi vagy, mit mondtunk a hátad mögött,mi??
nem én voltam!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@
háááát......még én is csak az első igazi kávé negyedénél tartok....
sose szoktam éhgyomorra kávézni...de a mai nap az különleges......szombat van :-))) és én nem dolgozom :-))) ezt fel kell írni nagybetűkkel :-))))
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@ minden "rendes főnököt" illik is kibeszélni a háta mögött!!! milyen főnök az olyan, akit még a háta mögött sem beszélnek ki??? mentem és gyorsan visszaolvasok!!! ;-) :-PPP :-))))
bizti azért, mert Ő kialudta magát!! :)))
:))) tudtuk,azért küldtük!!
Nagyon virgonc ma reggel "tui"! :))
hajnalbaaan ???? .... méééé most akkooooo mi vaaan ??? máááá dél ????
Hirtelen öt kávét ittam virtuálisan, igazából meg még nem! Elfogyott a kávém és tegnap nem vettem! Megyek a boltba!! :))
:)) szia Marika! tui gondoskodik róla, hogy ma se pihizhessünk!! :@@@@@
Jó reggelt Neked is Marika!♥ :-)
Kárpótlásul a szombat hajnali kora reggeli ébredésért, már vittem is Neked a friss feketét... :-)))
:-ĐĐĐĐ
szia ...ugyee ????
én is erre ébredtem :-))))
JÓ reggelt mindenkinek! Gondoltam ma alszok tovább, de olyan hangos itt az ébresztés! :))
oké, kibeszélhetjük , mint este Téged!!:@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
more, a magánjellegű kérdéseidet privátban tedd fel,ha kérhetem!!! :)))?PPP
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@ Kriszta még biztosan alszik, most jól ki lehet beszélni a háta mögött... ;-) :-)))
További ajánlott fórumok: