Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Ez mind nagyon szép és jó, de engem már a gereblye láttán elfog a tavaszi fáradtság, ami azután hónapokig is el szokott tartani: olykor csak a következő tél érkeztével múlik el... :-))
Én már nem nagyon hiszek az olyan növénynek, mint a hóvirág: kiskertemben már szilveszterkor is volt szerencsém találkozni vele, és azóta is csak arra várok, hogy végre tavasz és jó meleg legyen!!! :-)))
Itt az is bújkál.
Egyik napról a másikra nem Tavasz, Nyár lesz!
Sziasztok!
Olyan tavsz van! Cseperészik az eső, és föld illat terjeng a levegőben! Tavasz illat! Tegnap már elkezdtem rendbe tenni a virágost, ma nem voltam a kertben, mert későn keltem, de holnap szeretnék kimenni. Annyi dolgom van kint, és olyan gyönyörűen bjkálnak a tulipánjaim! A krókuszoknak se hírük se hamvuk, ilyenkor már kibújtak rég:(
Drága Krisztám! Örülök,h' újra látlak. Én is a tavasz illatát kóstolgatom kinn az udvaron,gyepseprővel,kertiseprővel és lapáttal. Olyan szépen bújkálnak a fűszálak,foltokban már zöld a hátsó udvar. A kertet még nem gereblyéztem. Holnap ha nem esik az eső az kerül sorra.A Hóvirág már régóta a TAVASZT hirdeti és követi majd szépen sorban a többi hírnök is.
Nehéz a farmon dolgozni,de kérlek szakíts időt a "családra" is! Szeretnénk tudni mi van Veled,együtt érezni a TAVASZ KÖZELEDTÉT és ne kívánd, h' nyomozzunk utánad!:))
Puszi:Anyád.
Szia, kedves kry84!♥ :-)
Engedd meg, hogy így ismeretlenül is örömmel üdvözöljelek a mi szerény kis fórum témánkon, ahol reméljük, hogy jól fogod érezni magad!!!♥ :-)
Na jó, nem bírom tovább folytatni nevetés nélkül:
KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISZTA!!!♥♥ :-)
Hol voltál eddig elveszve, már úgy hiányoltunk!!! Igaz, még nem beszéltünk ki rendesen, de azért most nehogy ismét eltűnj!!! :-))
A tavaszra vártál, és azért nem jelentkeztél eddig, vagy a farmon robotoltál??? (remélem, hogy semmi komoly okod nem volt, mert különben igazolatlan lesz a hiányzásod!!! :-DDD)
Most, hogy csak ketten vagyunk, őszintén valld be: nem voltak fórumos elvonási tüneteid??? :-)))
Üdvözöllek "újra itthon", és most már nem eltűnni, hogy aggódjunk érted!!!♥ Érted??? :-)
Üdv a fedélzeten, útban a Béke szigete felé!♥ :-)
Szia Kriszta!!!
Örülök hogy kibújtál a barlangodból....:-)))
Nyugodtan használhatod a nevemet, ha ez neked örömöt okoz drága Imrém! A zaklatók egyike máig is itt van, csak már nem zaklat. A másik meg kívülről ha akar, úgyis figyel:-)))
Megyek a drágámhoz a másik szobába, és kézzel foghatóan megmagyarázom neki ezt a Heltai idézetet:-))
Te "kis kirekesztett": Neked is írtam, de már én is olyan függő vagyok, hogy EBÉD KÖZBEN válaszolgatok most is, délután pedig még ennyi időm sem lesz... :-(
Azt hittem, hogy beéred majd egy hatalmas puszival, de már válaszoltam is, és elnézésed kérem, hogy pont Neked nem írtam eddig: NEM SZÁNDÉKOS volt!!!♥♥ :-)
Szia, kedves "Skorpiók Gyöngye"!♥ :-)
(én még most sem merem a valódi neved írni: ki tudja felbukkan-e még a zaklatód, de ha engedélyt adsz rá...)
"Az élet szép..." Én elhiszem, de azért jöhetne hozzá valami "kézzelfogható bizonyíték is"... ::szende, szerény, és nagyon huncut pofi:: :-))))))
Hát jártam én már itt néhányszor, annó " kislyány" koromban, más néven, de aztán eltűntem, mint szürke szamár a ködben. Igyekszem sűrűbben jönni, de most rohanok szépítkezni. Este jövök vissza.
Szép napot mindenkinek!
És az is maradjon!
Csak rajtunk múlik!
Elnézést kérek Tőled, nem vettem észre, hogy ilyen gyors voltál és közben már nekem is válaszoltál!♥ :-)
Lelkem megnyugodott: valóban lelkiismeret furdalásom volt, mivel nagyon szoktam ügyelni, hogy szépen, pontosan írjak mindent, a nevekre pedig elég sokan érzékenyek, ami érthető is!
Igaz, mi még nem olyan sokat találkoztunk, de ha már jártál az adatlapomon, akkor tudod, hogy ez itt a Béke szigete, és én is onnan jövök; Téged pedig gyakrabban várunk ide beszélgetni!!!♥ :-)
Majd később, ebéd után!:))
Ellopják a netesek, egész héten vacakolt, ma kaptak egy kis fejmosást, remélem a javítás miatt megy el percenként, nem truccból:(((
Inkább nem akarom tudni, attól csak depis leszek:))
Bocs a szóhasználatért:)
Inkább az itt és most elve szerint akarok élni! A múltat már megváltoztatni nem tudjuk, ideje nem rágódni rajta, a jövő meg előttünk áll, így azon is felesleges rágódni. Ha majd odaérünk, azon a hídon is átkelünk!
Katimama!♥ :-)
Tőlem ilyet kérdezni teljesen felesleges, hiszen gondolom ismersz már annyira, hogy előre is tudod mi lenne a válaszom... ;-) :-))
Hát csak úgy:))))
Olyan jól elvagytok:)
e most egy kicsit itt vagyok, még 15 perc, aztán öltözöm, sminkelek, megyek először barátnőzni, majd a gyerekekért. És végre bárki váratlanul bejöhet, mert nem kell szégyenkeznem a lakás miatt!:)) Ennek örülök a legjobban.
Most ha egy kicsit gonosz akarnék lenni akkor azt írnám...."Már ezért is megérte"..;-)
Mármint hogy egy kicsit hiányoztam....:-)))
De ti is hiányoztatok már nekem, ezért jöttem vissza.....
Bocsánatkérés elfogadva:))
És köszönök mindent!
Nagyon rég jártam erre, de jó érezni a szereteteket:)