Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Kutakodtam egy kicsit a fórum címek között (mivel egyedül hagytatok volt rá időm), ezt találtam:
"Ti szeretitek-e ha a barátotok a lábujjaitokat szopogatja?"
Valahogy úgy vagyok vele, hogy a barátom ne szopogason egyetlen testrészemet se, a barátnőm, az már más kérdést vet fel számomra.:-)))
A kutakodást befejeztem, tudomásul veszem, hogy ez egy NŐI fórum és a Hölgyek szemszögéből vannak felvetve a témák.:-)))
Legalább nem köveznek meg senkit!:)
csak engem Maya, ha most nem megyek tüzet rakni:((
Nehiggyed, hogy ott bárki is segítségre szorúl. Nem is hallják, hogy mit mondd a másik, a saját gondjával van mindegyikük elfoglalva.
Zoli most vágott hozzám egy üveget, jeleztem néki a fórum címét, mert szerintem elvesztette és nem talál vissza.:-)))
Imre annak idején nem biztatta, hogy jelölje be a fórumot kedvencnek, hogy visszataláljon.:-)))
Mivel a párom méretéről van szó (lány-fiú)
..hát úgye elösször is a "dolgot", közelebbről kell megvizsgálni, majd az ellendarabhoz próbálni, hogy összeillik-e. Csak azután lehet eldönteni, hogy mi a konkrét helyzet a párom méretét illetően.:-)))
Aki biztosra akar menni és csak úgy külön akar róla véleményt mondani a párjának, annak bizony összehasonlítást kell végéznie több személy tanulényozásával, hogy legyen viszonyítási alapja.:-)))
Megelőztél, drága Katimama!♥ :-)
Épp most akartam írni Lacinak, hogy "Katimama elment "levegőért kapkodni", hogy megválaszolja a provokatív kérdésed"! :-)
De, szerencsére, nem kell Téged félteni!!!♥ :-)
Nem is tudom mit válaszoljak, hisz tudod Te is... talán ha nem vettük volna tudomásul...de nem az én döntésem volt:((
Te leszel a keresztapja, mert ilyen néven még nem szólította senki:)))
Szerintem ott is NAGYON SOK AZ OFFOLÁS!!! :-))) Mert mit is lehet válaszolni, ha szigorúan a kiírt fórum témánál akar maradni???
-Igen, elégedett vagyok, sőt nagyon tuti... :-)))
-Nem, sajnos nem vagyok elégedett, de már késő... :-))
A többi pedig, szerintem, mind "mellébeszélés"! :-))
Jelet azt én is kaptam, de azt kitehetem az ablakba, attól még nem hallom a véleményét az itt felvetődő súlyos problémákról. :-)))
Valamelyik nap még azt sem tudta, hogy mi a különbség a lány és a fiú között.:-)))
"nemmondod"?!!! :-))))
Egyébként megérkezett a legújabb tag a portálra, aki 19 éves nő és "Megszentelt"... :-))) Hogy miket tanultam meg itt az elmúlt két év alatt... ;-) :-)))
A napokba teszteltem, csajé sem olvas vissza mindent, így nyugodt lehetsz, hogy nem kapunk ki.
Timi már azt is elfelejtette, hogy ezen a fórumon is olvashat tudományos dolgokat, nem csak a "méretes" fórumon.:-)))
Apropó kérdésedre a válaszom:
Természetesen, fenn jobbra találsz egy téglalapot, oda beírod akit, vagy amit keresel és a mellette lévő Keresés! gombra kattintasz.
A Portál által elédrakott információból válogathatsz!:-)))