Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
mert különben túl egyszerű lenne az élet
nem lenne kihívás, nem lennének céljaink
és unalmas lenne az életünk:)
Miért van az, hogy az ember lánya mindig olyan férfit vonz be, aki nem akar elkötelezettséget?
Még egy jó ideig!
Nem csak Neked!:(
Szép estét:)
Hogy mire nem jó ez a webkam..@@@@@@@@@@
Halihóóóó:-)))
Szép estét, meleg szobát.....
meddig kell még fűteni?
fogytán a tűzifánk...:-(
na azt en sem. Es hat semmi nem roszabb mint onmagamal versenyezni
Szia!Láttalak tegnap is,csak én is bekukk,soha nem érem magam utol:(
kop-kp. kukucs meg egyszer.
Most megyek picit aludni. Felkészülök a hosszú éjszakára. A barátnőmmel berúgunk együtt az éjjel szerelmi bánatunkban webcam-án keresztül. :) Előkészítettem az alkoholt. Könnyű lesz, mert én szinte sosem iszok alkoholt. :)
Már nem emlékszem pontosan, hogy hogyan történt... Egyszer csak keményen ott volt. :)
mentem az úszodába, nem, nem úszni, csak nézegelődni.:-)))
hááát, nem a sarkadat kellett volna nézni, vagy előre hajolva közlekedni.:-)))
Egyszer emiatt az anyai tanács miatt fejjel nekimentem egy beton villanyoszlopnak. Azóta inkább magam elé nézek. :)
Akkor nekimegyek a villanyoszlopnak...
Sajnos vannak... lehet, hogy magasabbra kell tennem a mércét... bár eddig is az intellektuális varázsolt el... De azok egyike sem képes együttélésre sajnos. :) Mit lehet tenni? Semmit...
Szótáááááár,..... akkor azt tanulja, .... kivülről fogja fújni,.....róla a port.:-))) Kezdheti előlről a takarítást.:-)))
Vannak olyanok is??? Azt hiszem, hogy nekem is el kell menni a könyvtárba, mert olyan lassú a gépem, hogy a hozzászólásokat is alig engedi át... :-(
Pedig, ha valaki, én mindig röviden írok... :-))))
Remélem, hogy a gép nem kapta el tőlünk a "hapcit"??? Nem lett beoltva influenza ellen... ;-) :-))))
csajé, csak türelem: milliók várnak a csókjaimra és alig van már pozitív energiám... ;-) :-PPPP :-))))
most előbb "teccikélek" mindent ami csak mozog, de azt is ami áll... :-PPPP :-)))) :@@@@@@@@@
Ágikám!♥ :-)
Te dolgozol??? Ismét??? ::döbbent pofi:: :-)
Elfelejtettem hozzá mosolyogni:
:))))))))))))))))))
Igen. Mutattam Neki valamit, és azóta alig tud szóhoz jutni, akkor is csak magyar-magyar szótárral a kezében... na meg a fárasztó munka a farmon, és alig van ideje itt "komolytalankodni"... ;-) :-)))))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szemtelen fráter!
Most épp haragszom, mert nem válaszolnak a leveleimre.
További ajánlott fórumok: