Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Lenne egy kérésem !
A fb-n ne szólítsatok Tilly-nek , mert én csak itt vagyok Tilly.
Köszike mindenkinek :-))))
Megy a privi a nevemről ! :-)))
És be is jelőllek a fb-n :-))))
Sziasztok!
Már régen nem jártam Nálatok, de most azért jöttem, mert kérdésem van.
Mint tudjátok állítom össze a táblázatot a FB-on lévő Hoxásokról.
Nos, azt szeretném kérdezni, hogy Ági (Tilly) és TUTI TUI (Imre) Nektek mi a FB-on a nevetek?
Én gondolom az Ágit, Imrét pedig ugyanerre a névre saccolok, mind a két helyen azonos.
Puszi.
Ügyes:) Megyek hozzád vásárolni. Vagy nem is, mert ott ragadnék traccspartin és baj lenne belőle:)
Pékkislány régi helyén meg ne próbálj jelentkezni, ott csak néma munkásokat alkalmaznak!:)
:)) ismerős! vásárlóként én is ezt tapasztalom! :(
;-)) engem imádnál, mint eladót!
nagyon sokan szeretnek, mert nem csak segítőkész vagyok,de egy-két jó szó mindig belefér az időmbe!
szeretnek hozzám jönni akik már ismernek, és ez teszi széppé ezt a munkát! :))
A Mikor tanuló voltam, a főnököm mindig azzal volt felakadva ha nem beszélgettem a vásárlókkal,és főleg halkan,"nem szerelmet vallunk":) Mostani vállalkozókat zavarja az emberi hang,a jó hangulat, csak a pénzedet hagyd nála és húzz a fészkes fenébe. Sokszor meg sem veszem ami éppen kellene, mert ott liheg a nyakadban az "eladó" nézi mit raksz a kosárba áll mint egy kuka:( Ha meg levenni kell valamit a polcról...vagy kérdezel....na neeee!!!!
Mindenkivel lehet beszélni, nem gondoltam traccspartit rendezni, téma van...hiányzik a KEDVESSÉG, EMBEREK VAGYUNK!!!
Tisztelet a kivételnek:)
:-))))
Hallottam :-))))
Ez a kiáltás még hozzám is elért..:-D
Szép napot Mindenkinek!
Szia!
Mikor kiabáltatok, akkor volt valami probléma,összekeveredtek a hullámok:)) Délután lesz itt-ott:)
Mi a baj a tesóéknál ??? :-((((
És mi van már megint a rádióval ???
Nálam megvan :-)))
:-PPPP
odaát még pisszenni se merek :-ĐĐĐĐ