Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Négy órakor is lesz dominó, és ha már "betévedtem" az általam (véletlenül) indított fórumra, (ám egyáltalán nem az én érdemem, hogy még mindig sikeres a fórum téma, hisz alig járok erre), akkor csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy mi ezt a kis fórum témát a "Béke szigetének" is szoktuk nevezni. Ugyanis mi már megettük az összes kannibált, így nincs mitől félni, nem vagyunk (már) emberevők. :-))
Egyébként a tréfa mögött mindig van egy kis igazság is, ugyanis aki békés szándékkal érkezik, az maradni is szokott, örömmel fogadjuk; aki bánt bennünket, ahhoz "csak" nem szólunk, és tovább is megy! :-)
Így írom le, hogy miért is van az, hogy általában tréfásan szoktunk beszélgetni. Elég, ha az élet komoly, (de soha nem szabad túl komolyan venni!), "mindig kell egy kicsit lazítani", ahogy Hofi Géza is mondta valamikor. Ennyi "röviden". (Felét még töröltem is!) :-)
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek! :-) Imre.
Nyugodt lehetsz, a "főnököt" sem engedte be.
Mert "ez a sok dominós" csak játszik, de megyek, mert DominÓra van. :-)))))
Én is szeretlek, drága Katimama! :-))))
Beengedi a "főnök" is, de mindig csavarog... :-DDDDDD
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek! :-)
De, könyörgöm Laci: bármilyen gyors is a gép, mobil, tablet, ha az akasztófa 3 betűt kért, és mi volt a megoldás????
BŰZ... :-)))) :-PPPP :-DDDD
Ki indít 3 betűnél Ű betűvel???
Másikat kiraktam az egyik Naplómba is, mert a helyes megoldás: PIRANJA! Olyan állat nincs a magyar nyelvben, esetleg aki elfogadta! :-DDD
Van PIRANHA és Rája, és akkor így rögződik az emberkék fejében: tévesen. :-( (>>>Wikipédia)
Van is egy olyan mondás, hogy "a remény hal meg utoljára, ha nem eszi meg a rája!" :-DDDD
.
Nem voltál egyedül, akik 3/4 2 körül szerettek volna belépni, na azok próbálkozása fulladt kudarcba.
Mitől, meddig tartott azt nem tudom. mert pár perc múltával, már beengedett.
A másik gépem (más helyen), cirkuszol velem és duplázza meg a bejegyzéseimet. Pár gomb leragadt, a tenyerelés hatására, így finoman a 'fenekére' paskoltam, de még mindig nem 100-as.:-)
Ennél ne legyen nagyobb bajom, ezt simán túléljük, legalább kevesebbet beszélek.:-))))
Nem én vagyok a FŐNÖK,aki beengedi az új tagokat, de jöhetsz nyugodtan. Nem haragszik itt senki senkire és semmiért, ami nem sértő :)
Szép napot :)
Már megint megbolondult a gépem, hol írja amit leütök billentyűt, hol meg nem és várakozunk, de mire, azt nem tudom.
Vírusom nincs.
A kis unokám rátenyerelt a billentyűzetre a laptoppon (külön billentyűzetről használom, már kettőt megtalálta, de még biztos van amelyik beragadt.
:D
Kellemes vasárnap délutánt :)
Hiába jeleztem, még nem törölték az egyiket.:-)
Ez nem a gépem gyorsasága miatt van így.
Na végre,felgyorsult a gépem!
Valamit még tisztogat nagy bőszen. de legalább nem köti le az egész memóriát.
Na végre,felgyorsult a gépem!
Valamit még tisztogat nagy bőszen. de legalább nem köti le az egész memóriát.
Állítottam :)
Szép napot :)
Sajnos, nem ismeretlen jelenség, és elég bosszantó tud lenni. Főleg, amikor a Betűcserélőt, vagy a Hoxakasztófát játszom. :-( Olyankor, főleg ha már régen tudom a megfejtést, a mobilnet olyan lassú tud lenni, pedig ott minden másodperc számít egy-egy új rekord eléréséhez. :-(
Jó éjszakát, jó reggelt, kinek hogy tetszik szombaton! :-) Beszéltem. Uffff. :-))
Most nem nagyon vagyok "vitaképes", de igazad van, nincs az tiltva idősnek sem, meg ott már tapasztalat is van bőven... ;-) :-)))))
Majd visszatérünk még "kedvenc témámra", itt fogjuk folytatni, de most mindenkinek jó éjt, szép álmokat! :-)
En is harom nyelven beszelek!:
Csendesen, hangosan, es a salyat nyelvemen...