Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki? (tudásbázis kérdés)
8. supin
2007. dec. 21. 10:36
Én kétszer forgato a lisztbe és tojásba majd a morzsa
7. mgv88261
2007. dec. 21. 10:10
Nemrég vettem az Auchanban u.n. rántani való sajtot. 3 féle ízesítésű volt, tömlő alakú, kis korongocskákat lehet belőle sütni és egyáltalán nem kellett rá vastag panír, mert csak tojásba és zsemlemorzsába forgattam, és nem folyt ki. Javaslom Nektek is, de ez előtt nekem is a pirítás jött be, mint eracicának. Tehát nem lobogó bő olajban, hanem csak épp hogy az alján fél centi olajban pirítani, mert így ha ki is folyik nem fröcskölődik szét, hanem szépen mellésül a kifolyt sajt. Ery
6. eracica
2007. dec. 21. 09:51
Kemény sajtot használj, én úgy vettem észre, nem kell duplán panírozni, a titok az, hogy nagyon rövid ideig szabad sütni, épp hogy megpiruljon!
5. domaistvan
2007. dec. 21. 09:36
Próbálj meg tojásból, lisztből sűrű csirízt csinálni. Majd ebbe forgasd bele a sajtot és forró olajaban süsd meg
4. 11a91585fe
2007. dec. 20. 09:07
Na meg az sem mindegy milyen a sajt.Legyen "kérge".
3. 0260f21e84
2007. dec. 20. 09:07
miutan bepaniroztad, meg egyszer kell
ketszer a tojasban es zsemlemorzsaban
rantani valo sajtot is lehet kulon kapni, de a trappista sem folyik szet, ha 2x kap
2. c42cdec0a6
2007. dec. 20. 09:06
Duplán kell bepanírozni és akkor nem fog kifolyni.
1. anyoca69
2007. dec. 20. 08:30
Nekem nem nagyon akar sikerülni!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Kiszáradt rántotthús szeletekkel mit lehet kezdeni? Céges buliból kaptuk
- Ki, hogy csinálja a krumplipürét és a rántott húst, hogy jó puha legyen?
- Az éttermekben a rántott sajtot abban az olajban sütik ki, amiben a rántott húst?
- Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle?
- Milyen sajtból szoktatok rántottsajtot sütni, ami nem folyik ki?