Hogyan jobb? Borotválva vagy sem? (beszélgetés)
Értem, amit mondasz. Csak az a baj, hogy őt nem értem. Már szinte csak olyat látni, ahol csupaszítva van. Szerintem az lenne a normális.
De ha már a témánál tartunk, akkor még eg ydolog ami irritál ilyen téren, az pedig a szőrös női kéz...
Lehet szőrfóbiám van :-)
Én meg utálom a csupasz mellkast.Ha valakinek nem nő ott,akkor elfogadom,de én szeretem.Jó,nem a dzsungelt,az más,de szeretem.Szerintem olyan férfias :D
Párom pedig akarta gyantáztatni,de én nem engedtem.Ízlések és pofonok :)
Nem mindenki olyan nyámnyila :-)
Egyébként vagy gyanta vagy borotva. De valamelyik mindenképp mindkét félnél :-)
Egyébként csak amiatt dobtam fel a kérdést, mert kívncsi voltam, hogy mi visz rá egy huszonéves csajt, hogy úgyhagyja ahogy megteremtődött, és még én kapjam a lecseszést a "csupaszítás" miatt...
Ez jó ... akkor most ?????
Bár mondjuk mindkét félre értendően azt mondom, hogy ne legyen odalent semmi ... én is gyantapárti vagyok, de mivel a férfiak olyan "nyámnyilák", így nekik marad a borotva!
Na mostmár összekavarodtam:-)))))
Szóval, én gyantázom, és azt javasoltam, hogy a pasik is gyantázzanak.
Bocsi, most néztem az adatlapodat, félreértettelek. :-) Úgy vettem le a kérdést, hogy a pasiknak milyen "ott lent"
Én amúgy totál csupaszra gyantázom.
Gyantát nekik!
Megtudnák hol lakik a Jóisten!!!
Mondjuk az én véleményem meg pont kimaradt :-)
Én is borotválom, és szeretem ha a párom is, max egy kicsi csík maradjon :-)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb?
- Hogyan jobb a piskóta? Finom liszttel vagy rétes liszttel?
- Hogyan hatnak jobban az alkoholoos italok? Ha lassan, gyorsan, vagy kortyolgatva issuk?
- Hogyan jobb a gyereknek, egyedül vagy nevelőapával?
- Kisfiam 7 hetes múlt, sajnos köldöksérve lett. Kell ragasztani vagy sem? Hogyan gyógyul jobban? Mi van akkor, ha nem húzódik vissza?