Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy lehet újrakezdeni ebből? fórum

Hogy lehet újrakezdeni ebből? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
17. zebi10
2017. szept. 7. 15:24
Najó.14 év van köztük,a párom idősebb,anyámmal majdnem egyidős,anya párjával együtt járnak el,kedvelik.Anyám alig volt otthon,mikor kicsik voltunk az öcsémmel és a húgommal..külföldre ment dolgozni,otthagyott egy nevelőapával,aki nem törődött velünk,mert nem is volt kötelező,főzött,ennyi.Én 14 évesen gondot viseltem a tesóimra 6 évig....mosás,vasalás,bolt,amikor volt,miből,mert az akkor még életben lévő dédim segített,akit még most is anyámnak tartok.Így éltünk,anya ha otthon is volt,sokat ütött minket,meg üvöltött velünk,gondolom,amiért én is türelmetlen vagyok,a fáradtság miatt...akármiért is,én utáltam mindig,mi sose jöttünk ki,nekem sose adott igazat,sose kérhettem segítséget,mindig a dédim állt csak mellettem..mindegy....és ez az anyám,aki igen,inkább a páromat támogatja,mert neki az jobban tetszik.Én türelmetlen vagyok,van,hogy kiabálok,de tudom,hogy ez rossz,és amíg bírja az eszem,addig meg is fékezem,van,hogy már nem bírja.Ilyenkor van az,hogy inkább lefekszem aludni,hogy a gyerek ne sérüljön,de akkoris még hallgatom,ahogy szid a gyerek előtt,hogy ha hazamegyek,is inkább alszok,minthogy vele legyek...de ki az,aki törekszik arra,hogy együtt legyen egy emberrel,akit a gyereke előtt megaláz??...2 éve ez megy,mindig reménykedtem,hogy nem lesz több,biztos csak átmenet,ha gond,van,ott van anyám.Tegnap elmondtam neki ezeket,de szerinte és túlzok és különben se való nekem a gyerek...Hogy miért,arra nem adott választ,mint mintaanya...na mindegy,már nem is érdekel,legalább tudom,mivan.Tudom,hogy ha a párom bíróságra vinné a gyereket-pedig oda fogja-akkor nem én nyerném a pert,mert mellette állnának,mellettem meg rajtam kívül senki...neki lenne hova vinni,nekem nem...És mit tehetek?Befoghatom és dolgozhatok,leadhatom a pénzt,és az utalványt rakom félre sunyiban,arról még nem tud,hogy ajándékot vehessek a gyerekem névnapjára,mert ő még azt se akart,annyira egy..hagyjuk,hogy mi...Esküszöm...nagyon jó kapcsolat volt,nem igaz,hogy nem,minden akkor kezdődött,mikor megszületett a fiúnk és már nem ő volt aközéppontban..féltékeny...ennyi...mostmár szívből gyűlölöm...mennék én,csak lenne hova.A társkeresőre már pár hónapja regisztráltam,de feltörte a mail fiókom,és azért is kaptam,hogy képzelem...
16. epervirág (válaszként erre: 14. - 31bc25d879)
2017. szept. 7. 15:19
én ismertem egy olyan nőt akinek a párja rendszeresen verte egy elmebeteg volt.A nő nem tudott mit csinálni 3 gyerekük volt a kicsivel még gyeen volt.Aztán egyszer összepakolt vidéken éltek a nő szülei oda mentek a gyerekkel mármint a nő.Kb 2_3 hetet voltak a szüleinél mikor a szülei mondták,hogy menjen vissza a pasihoz.A nő szülei tudták milyen a férfi mégis kirakták a nőt.Azóta lett Aa nőnek munkája ls elköltözött,de a legkisebb gyereket ott kellett hagynia az apjánál és ez csak egy történet kapásbol tudok még 2 ilyet.
15. 31bc25d879 (válaszként erre: 14. - 31bc25d879)
2017. szept. 7. 15:19

Azonnal fognám a lányom és az unokám és soha többé nem láthatná a vejem őket. Utána pedig felbérelnék két kétajtós szekrényi tagbaszakadt verőlegényt és az Istenbarma vejemre küldeném:) Kér napig nem tudna felkelni az tuti:)

Ezzel párhuzamosan rendőrség, gyámhatóság és minden fórum. Én ezt tenném a fórum indító jóóédesanyja helyében.

2017. szept. 7. 15:13

Najó, én ezt nem tudtam végig olvasni.

Ilyen van?!

Falba veri a fejed, a gyereked is püfföl, sírógörcsökkel alszol (eddig olvastam csak) és anyád nem téged pártol?!

Jézusom!!

13. Jasmine24 (válaszként erre: 8. - 124637ff9b)
2017. szept. 7. 15:12
Igen, mas eselye valoban nincs ezek utan. :(
12. túrógombócka (válaszként erre: 7. - Zebi10)
2017. szept. 7. 15:10

szerintem ezt, amiket ide leírtál, őszintén mondd el a szüleidnek. talán akkor segítenek.

a verésre nincs mentség, el kellene válnod, de sürgősen.

11. epervirág (válaszként erre: 6. - Jasmine24)
2017. szept. 7. 15:10
Meg amugy is mit lát a gyerek?Apa veri anyát és neki ez lesz a természetes.Meg nekem a párom egyszer verné a fejem a falba.Biztos elhagynám.
10. Jasmine24 (válaszként erre: 7. - Zebi10)
2017. szept. 7. 15:10
Hogy lehet hogy a szuleid nem teged tamogatnak, hanem a parodat? Testver nincsen?
2017. szept. 7. 15:09

A családon belüli erőszakot NEM szabad hagyni. El kell menni a rendőrségre, el kell mondani mit művel veled. Ez nem lesz jobb, rosszabb lesz.

Keménynek kell lenned. Gondolom nem vagytok házasok, de attól még gyerektartást is lehet kérni. Próbálj meg te kimenni a fiaddal Ausztriába, sokkal jobban járnátok. Akkor is ha pl. takarítasz az elején. Hátha megismersz ott egy kedves férfit aki gyerekestül mindenestül elfogad.

2017. szept. 7. 15:09

Hát hogy egy asztalos férj mellett ne legyen egy zoknid se, a fejedet a falba veri, és a 3 éves gyereked nem tudja, milyen egy puha meleg szerető családi fészekben élni ... Ez tényleg tragédia.

Még tovább lehetne tetézni azzal, ha a gyerek nélkül mennél el. Soha nem lenne már közöttetek normális anya-gyerek kapcsolat.


Most olyat mondok (mert a szüleidre sem számíthatsz), amit soha máskor nem tettem, mert nekem a hűség és a becsület szent.

DE ... nincs más kiút: ismerkedj meg egy normális értékekkel bíró, kedves, rendes férfival, aki a gyermekeddel együtt elfogad, aki közös teherviselésnek érzi a családfenntartást, és megbecsül téged.

Magyarul: regisztrálj egy társkeresőre, és ha úgy adódik, fogd a gyereket és menekülj nagyon messzire!

Itt már nincs miért leülni és nincs mit megbeszélni szerintem.

Döbbenet, tényleg.

2017. szept. 7. 15:08
Azt én is tudom,hogy el kell hagynom,de a kérdésben ott van,hogy hogyan?Hogyan tudnám elhagyni úgy,hogy a gyerekem is velem maradhasson,ne anyaotthonba kelljen menni,mert a szüleim nem fogadnak be-őszintén,nem is szívesen mentem volna-a párom meg megfenyegetett,hogy elperli....Neki van hova mennie,anyám őt szívesen látja...Hogy lehetne ebből kitörni?Senki nem volt még így?
6. Jasmine24 (válaszként erre: 1. - Zebi10)
2017. szept. 7. 15:06
Eloszor is en mar akkor otthagytam, volna a helyedben ezt az embert, amikor a falba verte a fejed. Ebbol szerintem nektem nem lesz mar jo kapcsolat, mert ugy erzem mar kapasbol nem volt az a kezdetektol. Persze szivesen meghallgatnam a masik felet is, igy nehez barmit is mondani. Merj lepni mert csak egyre rosszabb lesz.
5. epervirág (válaszként erre: 1. - Zebi10)
2017. szept. 7. 15:04
Erre milyen tanácsot lehetne adni.Ahogy szól a mondás:Megszoksz vagy megszöksz.Eközött a két verzió közül választhatsz.
2017. szept. 7. 15:02
Örülök,hogy jókat derültök és kösz a tanácsot is..
3. 403ba29b6e (válaszként erre: 2. - 8d81be677c)
2017. szept. 7. 14:57
:DDD
2017. szept. 7. 14:54
dióhéjban 😃
2017. szept. 7. 14:50

Sziasztok!

Leírom a helyzetem,és kérlek,ha tudtok,adjatok tanácsot,mert én már nem tudom,mit tegyek...

Dióhéjben...27 éves vagyok.5 éve vagyok a párommal,akivel van egy közös 3 éves kisfiúnk.Miután 2 évesen bölcsibe adtuk,dolgozni mentem,de nem volt elég a pénz,mivel albérletben lakunk,ezért 2 mellékállást vállaltam.Ez azt jelenti,hogy gyakorlatilag minden nap fél8-tól este 7-ig dolgozom,8 előtt nem érek haza,kivéve szombat és vasárnap,bár pluszpénzért be szoktam vállalni néhány szombatot.A párom asztalos,határ közelében lakunk,kértem,menjen ki inkább bejárósként dolgozni,lett is volna lehetősége,de nem ment,mondván,ő fáradt,már volt olyan,hogy ő dolgozott mellékállásban(előző házasság alatt),most dolgozzon a fiatal,és különben is ő nem tud megtanulni németül.Oké.Most úgy állunk,hogy a fiam reggel meg este lát kb 1-1 órát,apának szót fogad,én hulla vagyok,de mikor hazaérek,még jön a hiszti,hogy én miért ülök le egyből,miért nem foglalkozok vele,miért nem simogatom,mondom,meghalok a fáradtságtól...de ez nem gond...néha szeretnék egy kis szabadidőt,de nincs...mióta a gyerek megszületett,folyamatosan veszekszünk,mert ő kemény kezű akar lenni,én meg védem a gyereket tőle,de emiatt a fiam nekem annyira nem fogad szót,mint apának,apa szerint pont ezért,és erről én tehetek,oldjam meg.A viták van,hogy eldurvulnak...legutóbb a falba verte a fejemm,a fiam meg jött és ő is püfölt,meg nevetett,ezt ő játéknak vette...nem az első volt,volt már durvább is,akkor felhívtam a szüleim,hogy hazamennék,de lebeszéltek a fiam miatt,meg a párom is könyörgött,hogy más lesz csak én ne hozzam ezt ki belőle,legyek családanya(aki ne akarjon tanulni,mert azt se engedi,dolgozzak csak,és még otthon is nyaljam mindenki seggét,mintha épp akkor keltem volna fel és tök fitt lennék).Volt idő,mikor úgy gondoltam,ez sikerül...A legutóbbi után felhívtam anyámat,és megkérdeztem,mit tegyek...Ők viszont csak a jót látják a páromból,szerintük én vagyok elviselhetetlen,és legyek végre anya...Mondjuk,sose voltam jóban anyámmal,mert ő nem volt épp mintaanya,de hagyjuk,sose bírálnám miatta,ez most más...azt hittem,mellém áll,de nem.Albérletben vagyunk,azt terveztük,1 évre leköltözünk és félreteszünk,hogy legyen saját ház,de a párom azt mondta,simán elintézi,hogy csak ő és a fiam költözhessen le,és ez tegnap bebizonyosodott.Anya nem akar segtíeni,szerinte béküljek ki vele megint,és a verésekért én vagyok a felelős,mert nem bírok türelmes lenni a megfeszített napokban.Tényleg nem bírok,már magnéziumopt is kipróbáltam,mindent,de nem bírom.Úgy élek,hogy örülök,ha dolgozhatok,mert addig van nyugi,otthon nincs...A fiamtól azt hallgatom,anya,apával megbeszéltük,hogy elmegyünk a boltba és veszünk helyetted másik anyát...Sírógörcsökkel fekszek le,pedig nem tudok mit tenni,dolgozom kell,hogy a gyereknek mindene meglehessen...nekem nincs semmim,még zoknim se,de komolyan,tegnap dobtam ki az utolsót,mert szétjártam,most szandálban járok,amíg lehet,télre kell majd valamit csinálnom....de nem is érdekel,amíg neki nincs nélkülözés,mint nekem volt...Új életet akarok,új embert magam mellé és elmenni a fiammal,de hová?Anyám nem támogat, a páromat támogatja ellenem!!!Mihez tudnék kezdnei?Egyedül nem bírom eltartani a fiam albérletben.Anyaotthonba hogy menjek?Nem vagyok életveszélyben,meg ott is fizetni kell,akkor mit rakok félre fél év alatt,amennyit maradni lehet?Totális csőd...el akarok menni innen,mert már nem bírom ezt,de a fiamat se akarom rá hagyni....Ötletem sincs...Valakinek lenne? :'(

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook