Hell's kitchen (beszélgetés)
Szerintem nem fizetnek a vendégeknek,többen mondták már hogy csak Gordon miatt jönnek,és szerintem tudják hogy tv felvétel lesz.
Egyébként nagyon csípem a pasit! Bár az biztos, hogy nincs az a pénz, amiért hagynám, hogy leüvöltse a fejemet, vagy megalázzon.
Szerintem a stílus (ha tesz is rá) azért van, hogy minél nagyobb nyomás alatt edződjenek a szakácsok a verseny során. Ha saját éttermük lesz, ott is lesz ekkora nyomás, igaz talán más jellegű.
VAlószínűleg. Na, most megyek, mert felébredt a kicsi fiam. Pá
Szerintem szó kimondó és kegyetlen, de biztos ezzel az a célja hogy észhez térítse az embereket és tisztességes séfeket csináljon belőlük.
Na, még az lenne a szép, ha még fizetniük is kéne, ha nem kaptak semmit enni.
Hidd el, nem csak azért csinálják végig, hogy egy vacsorát kaphassanak. szerintem ők amolyan statisztaszerepet játszanak a műsorban.
Az egyik étterme két mislen csillagos és van egy mislen csillagos étterme is.
Szerintünk biztos fizetnek nekik, máshogy el nem tudom képzelni, hogy ezt tűrnék.
szerintem ez a műsor része, (mármint a vendégek) és itt nekik ilyenkor nem kell fizetni
Jó fej szerintem Gordon de nem szívesen lennék nála szakács.
Ezt én sem értem, hogy mindig vannak emberek akik visszatérnek azért hogy ott egyenek?
Igen, egyet értek. Az első volt a legjobb csapat, de emberként, szakácsként talán a 2. nyertes, Heather volt a legalkalmasabb, bár Michael, (ugye így hívták), az első győztes is elég jó volt.
Amikor a csaj kiszedte a kukából a tésztát na az nem volt semmi.Az lenne a durva ha a gyoréttermes csaj nyerné meg... Ja igen,tegnap az egyik vendéget lezsíráfozta.
mislen csillagja van , és ő a legjobb séf. Szerintem is jó. Fellendíti a csőd szélén álló éttermeket és a tehetséges szakácsokból séfet csinál.
Én is nézem, imádom :)
A TV paprikában is szokott lenni Gordon főzős műsora A fickó F-el címen. Nézzétek, mert mostanában megint szokott lenni!
Sziasztok!
Én is nagyon szeretem nézni, bár a stílusa mindig ledöbbent. Meg az is hihetetlen számomra, hogy kik azok, akik ezt vendégként eltűrik. Amikor órákat várnak az ételre, és a végén nem kapnak semmit, hanem kihirdeti, hogy a konyha bezár. Amikor már 2-3 órája ott ülnek az emberek, és nem ettek semmit. Fel nem foghatom, hogy Amerikában ezt hogyan lehet megcsinálni.
Amúgy pont most néztem az esti előzetest. Esküvő lesz a HK-ban. És úgy tűnik, nagy szívás lesz, a menyasszony sírni fog.
Szerintem is gyenge a mostani csapat az első volt a legjobb.
Én azt nem néztem,ez jobban tetszik. De a pasi stílusa brutális :-D
Sziasztok!
Én is nézem, imádom :)
Igen elég durván beszél a játékosokkal, de lehet pont ez kell, hiszen nagy tétje van a játéknak.
Így kiszűri ki tudja felvállalni a stresszt is a nyereménnyel együtt...
Az első végén viszont szerintem nagyon kedves volt, hogy a nyertesnek felajánlotta hogy a szárnyai alá veszi, mert annyira jó szakembernek tartja :)
Már a paprika tv-n is felfigyeltem rá, mikor csőd szélén álló éttermeket hozott vissza a felszínre.
Biztos jó fej lehet, de igen én is elsírnám magam, ha így beszélnének velem, de én nem is akarok éttermet nyerni :)
Szoktam nézni a tv paprikán a Férfi F-fel c. műsorát az is jó.
Láttam. Ez a csapat rosszabb mint a másik kettő volt.
Én is nézem és nagyon szeretem ezt a műsort.
Inkább ez mint a Mónika, vagy Joshi. DDD
Volt neki egy másik műsora is, amikor ameriaki ettermeket mentett meg. Na ott volt ám mit nézni. Csótány a konyhában, zöld hús, stb.
Ekkor elkondolkodtam, hogy ez lehet a magyar éttermekben is.
amikor kiszedték a kukából a tésztát?
Sziasztok!
Én is szoktam nézni. Láttátok a tegnapi részt?
Ha arra gondolsz akire én, akkor - a nevét már nem tudom - de a szőke, hullámos hajú. Nem az, akinek tök jó volt az ízérzéke. Én örültem, mert az nyert, akinek drukkoltam.
Szió! A szőke csajszi nyerte, Headher (nem tudom, hogy kell írni bocsi) Én neki drukkoltam! :-)
Hát...én kinézem belőle,hogy tényleg ilyen...kedvesnek mutatni magad szerintem könnyebb mint vadállatnak! :-D