Havat akarok, mert tél van! (beszélgetés)
Én is akarok havat :(. Tél van és olyan szép a fehér karácsony! Már milyen rég volt benne részünk...
Emellett pedig ha most nem esik akkor tavasszal fog.... Sajnos az utóbbi években is így volt.
Fekete karácsony, fehér húsvét.......
Én is mehetnék veled?
Felveszlek útközben a rénszarvas szánnal,oké:
Igen de most,hogy válság van tudjátok nincs pénz a hócsinálásra sem:(
Hiába rendeltem meg:(
Á,engem nem lehet leragadtam...........inkább téged küldünk "melegebb"éghajlatra:-D
(Persze nem a káromkodásos melegebbre!!!!)
már megrendelted a havat? jaj, de jó! akkor már csak várni kell, h mikor teljesítik :-) remélem, h hamar, mondjuk már holnap!
pl.: minden vágyam, h eljussak egyszer Spanyolországba, de nehezen tudnék ott élni a nyári 40 fokok miatt ...
Ezennel likvidállak szibériába!
Nekünk nem kell hó:-)
Karácsonyra lehet, de ennyi:-)
emlékszem, amikor még általános iskolás voltam (nagyjából 10 évvel ezelőtt) sok gyerek volt az utcánkban, és mindenki kint volt, a felnőttek lapátoltak, mi hógolyóztunk, ugráltunk az árokba, szánkót húztunk, hideg volt, de be sem akartunk menni! imádtam! ma ilyen nincs, sajnos.
szeretem az őszt is, a szép, színes falevelek, a langyos napsütés ... de most már HAVAT AKAROK!!!!
Egy kis karácsonyi kiruccanás?
Úgy még én is elmennék,de most itt tél van havat AKAROK!
Meg is rendeltem csak valami zűr lehet odafent,vagy válság de csak nem akar esni:-(
Emlékeimben még élnek azok a téli szánkózások,hócsaták amiket reggeltől estig élveztünk.............a mi gyerekeinknek vajon milyen emlékeik lesznek a mostani telekről?
Azt sem tudják mi az a szó-HÓ:-(
Aki meg inkább a nyarat szereti hát költözzön a trópusokra itt nálunk 4 évszak van mindegyiknek meg vannak a szépségei a maga varázsa .............és most bizony TÉL van,essen a hó!!!!!!!!!
én is méteres havat akarok, olyan rég volt már nagy hó felénk, épp itt az ideje!!
aztán majd jöhet a forró nyár is, nyugi csajok :-)
amúgy én utálom azt a 35-40 fokot!
Essen már a hó,hát tél van vagy nem?
Mikor essen ha nem most???
További ajánlott fórumok:
- Rosszindulatú vagyok...mert nem kapom meg amit akarok:)
- Mennyibe kerülhet a házi kimért sütemény? A tapasztalatokat is szívesen veszem. Esküvőre akarok sütettni...
- Én vagyok a bunkó, mert nem akarok egyáltalán alkoholt inni azért, mert születésnapom van?
- Vergődöm, mert akarok is meg nem is egy pohár eperbort...
- Minden nőt levakarok magamról, mert jól érzem magam szingliként.
- Szerinted rossz, ha nem akarok minden nap találkozni a párommal, mert néha úgy érzem, hogy sok?