Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Jó reggelt, szép napot:)
A frizurám tragikus, csak azért járok ehhez a fodrászhoz, mert tud göndör hajat vágni, de frizurát csinálni nem:) Nem baj, majd amikor megmosom én megcsinálom, a lényeg, hogy jól legyen levágva:)
Hát pont nem kaptam nadrág akasztót, igaz nem is volt kedvem bemenni abba a labirintusba, csak elmentem a bejáratok előtt. Nem volt olyan fontos, majd 3 hónap múlva megint megnézem, ha megyek a fodrászhoz:)
szia Éva... is
remélem sikerült vásárolnod?frizurád is biztosan szép lett..
én a piacon jártam, meggyet vettem..6 rendes befőttes üveg lekvár lett...most pihegek, mert nagyon elfáradtam...
minden betérőnek szép estétvánok kí
Sziasztok..
akác56...igen kipihentem magam..viszont a hétvégén a fiam születésnapjára készültem egy kis torta, és kapros túrós lepény készítéssel...holnap piacra készülök meggyet szeretnék, hátha kapok megfelelő árban...a héten beszerző körút következik, mert készülök a jövőhétre, jön a nagyobbik unokám haza...pár napot marad és mennek tovább a fiú szüleihez..
mindenkinek kellemes hetet kívánok, vigyázzatok magatokra
Kellemes hetet mindenkinek.
Igen, jól sikerült, de én nagyon elfáradtam. Már itthon vagyunk.
Jó reggelt!
Éva, jól sikerült a névnapi buli? Mi szombaton Péter névnapot tartottunk.
Polli kipihented magad?
Ma délelőtt masszírozásra megyek - 2 hete nem voltam, már nagyon hiányzik!
Kívánom, hogy kellemes hetetek legyen!
Biztos nagyon finomakat tudsz sütni, főzni!
Mi egész héten az unokával vagyunk elfoglalva.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Boldog névnapot a Lászlóknak, Páloknak!
sziasztok
én nem dicsekedhetek napsütéssel...reggel még szakadt az eső, most csak borulás van, és talán nincs olyan hűs, mint a korábbi napokban volt..
akác56..sok szerencsét a vizsgálathoz...
Itt is süt!
Megyek a piacra, majd a kórházba rtg-re.
szia Éva
most már tényleg ránk férne...ma egésznap szinte egyfolytában esett.
sziasztok.
melegebb és napsütésesebb napot kívánok mindenkinek..most is borulés elállt az eső...fázom. :(
Éva ...igazad van, tanítani kellene, de nem érdekli Őket..én meg sajnálom azt a pár tőke szöllőt...azért nem nagyon fogom magam aktiválni az ügyben.. :)
pihentető további napot nektek..
Jó rggelt. Szép új hetet:)
Polli nem csinálni kell, hanem megtanítani őket:)
sziasztok
Éva...én valóban egy kicsit pihengettem, már amennyire a jövés - menésem engedte..ma ebéd után kimentem a fiamék kertjébe szétnézni...rájöttem, hogy kocsolni és kötözni kell a szöllőt..a lugason, ha 2 m megcsináltam sokat mondok..eleredt az eső, de rendesen...kivert bennünket és visszafordultunk, féltünk, hogy leragadunk a sárba..szakaszosan esett a 10 km-es úton, itthon meg sütött a nap...a heti pihenőmön, majd kimegyek velük újból és megcsinálom a lugasukat...nem ért egyik sem hozzá, csak enni szeretik.. :)
pihenjetek jól..kellemes délutánt
Jó reggelt!
Ma ebéd után megyünk G.-ért az oviba és vasárnapig itt lesz!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
sziasztok
Éva..szerencsés voltál, nagy meleg nem volt, de fújt a szél és minden beszáradt..
én pótoltam a nagy melegben kiürült hűtő-spájz tartalmát...nagyon örültem, hogy nincs olyan meleg és lehet mozogni...még a hét végére egy kis baráti látogatást tervezek...aztán jöhet a pihenés...:)
mindenkinek kellemes hétvégét, és jó pihenést kívánok..
Jó reggelt!
Mostanában keveset leszek, mert sokat vagyunk az unokákkal, meg elkezdődtek a befőzések!
Mindenkinek kellemes nyári napokat és jó egészséget kívánok!