Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Akkor ma sokat tettél az egészségedért! Fiacskád hogy van?
Nézegetem a cékla recepteket - férjem céklát hozott a kertből - azt hiszem sült cékla köretet készítek!
Jó éjt Nektek!
sziasztok
a szombati baráti összejövetel jó kor volt, mivel az idő még elfogadható is volt...vasárnap megérdemelt pihenés következett...ma viszont mindent bele nap volt...torna, piac, pedikűr, bolt...az egész nyüzsgésben, csak egy futó 5 perc volt a jó.. unokámmal lelöktünk egy kávét, és futottunk tovább...most nagyon elfáradva, de örülök, hogy kezdem behozni elmaradott dolgaimat...
mindenkinek kellemes estét, vigyázzatok az egészségetekre...
Jó reggelt!
Végre megállt az eső!
Ma délelőtt masszírozásra megyek!
Legyen szép napotok, hetetek!
Jó reggelt!
Polli, örülök, hogy jobban vagytok! Remélem a fiadnál nem jelentkezik többet a vesegörcs!
Tegnap vonattal voltunk Pesten, hazafelé sokat késett a vonat - Almásfűzítőnél álltunk, de nem tájékoztatták az utasokat, hogy miért.
Ma pihi lesz!
Nektek is kellemes, vasárnapot kívánok!
sziasztok
mindenkinek pihentető hétvégét
jó reggelt. Hú de hajnalos vagy :)
Ma nekem sem kell főzni, étterembe megyünk
Jó reggelt!
Ma én sem főzök. Meglátogatjuk a nővéremet.
Szép napot kívánok Nektek!
sziasztok
nem baj, ha sós :)))) - nyitom-nyitom. :)))
ma lerendeztem az éves felülvizsgálatom a korházban...vérvételre indultam, hogy a hétfői rendelésbe beférjek torna után, de ma nem volt beteg és fogadtak vizsgálatra is...hála az égnek így túl vagyok...
holnap egy kis baráti összejövetelre vagyok hívatalos - ebédmeghívással..nem kell itthon készülgetnem...
kellemes hétvégét mindenkinek
Na végre ma megsütöttem a káposztás rétest! Kicsit sós lett, de így is finom.
Nyissatok ablakot, küldöm Nektek!
sziasztok
legyen szép estétek
sziasztok...
én sósan,borsosan szeretem a tölteléket és sütés után megcukrozva a tetejét...:D
a fiam javulgat, ma meglátogatott, a kedélye is jó..én is javulgatok...akivel ma beszéltem, a hangom után javulást állapított meg....megmaradunk!!!! :D
ma ágyhúzás és mosás volt, valamint egy kis párizsiasan készült pipimell, krumplival készült...rendesen pihengetek - szokatlan -
további szép délutánt
Sósan, borsosan, tejfölösen, vagy édesen szereted? még nem készítettem el, majd holnap talán!
Neked is Évának is küldök!
sziasztok
elfogadtam volna abból a káposztás rétesből egy kis kóstolót..:)))
ma a pihenésem és a gyógyulgatásom volt a fontos..
vigyázzatok magatokra...kellemes estét mindenkinek
Tényleg nehéz hetetek volt! - nagyon jó, hogy túl vagytok rajta!
Jobbulást kívánok a gyermekednek, Te meg most már nyugodjál meg, pihenjél és kúráld ki magad! Küldök sok erőt, energiát:+++++++++++++++++
Finom lehetett a túrós rétes, a héten én is készülök rétest sütni - most káposztásat.
Nyugodalmas éjszakát kívánok Nektek!
sziasztok
végre előkerültem és a fiam is itthon van...köszönöm nektek az érdeklődést és szurkolást...nehéz egy héten vagyunk túl..csütörtök óta kezd erőre kapni a gyerekem, ekkor már megszünt a láza..reggeltől estig bent voltam a korházba, csak délben jöttem haza kb.. 2 órára..pénteken este a buszról mint a megfagyott virgács zörögtem haza, azóta is alig tudom magam összeszedni..nagyon megfáztam, láz, nátha, hát és mellkas fájás minden elővett..nagyon nehezen kapok lábra..tegnap is a korház udvarán egy padon napozva beszélgettünk..nekem orvosság volt...ma viszont kiadták délben....hazahoztam, lement a körzeteshez és megette a galamblevesét,rántott halat, zöld körettel...olyan jó volt nézni, nagyon jó étvággyal evett..megette a tegnapról marad túrós rétest, ami szerinte ma jobb volt, mint tegnap frissen. :) -ezt nehezen hiszem, de Ő tudja :)- most mosok, már a 3. gép ruhánál tartok és minden nap mostam, míg bent volt...viszont a ma estém nyugisan fog telni, ugyanis, maga a tudat, hogy gyerekem saját ágyában, jó közérzettel pihen...
remélem mindenki jól van...
pihenjetek jól.....
Ui: a sütőtököt én is nagyon szeretem:D
Jó reggelt! Polli, hogy vagytok?
Ma délelőtt masszírozásra megyek! - már alig várom. Mikor hazaérek, meg sütőtököt sütök és nagy részét elviszem a fiamékhoz.
Jó reggelt. Jó volt a buli.
Polli remélem monden rendben veled és a fiaddal is
Jó reggelt!
Jó bulizást Éva!
Polli, hogy van a fiad? .....és Te?
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Jó reggelt!
Kávézok, majd megyünk a piacra. Kacsát veszek, ha lesz.