Hat "X"-en túl (beszélgetés)
No hallod Incikém ez a Léda mint mond? Még, hogy öreglányok!!! Igaz, hogy rég voltunk tinik, de olyan rémisztő hangzása van az öreglánynak ugye?
Léda Te sem tartsd Magad annak, inkább mondjuk, úgy, hogy vidám 60-as-nak. Ennek jobb hangzása van.
na, ezek a jelzők rám nem illenek: se fiatal, se szép, se egészséges nem vagyok! "Csak" egy öreglány!
A pici babával való foglalatosságot lelkem mélyén irigylem egy kicsit, nekem ebben már csak akkor lesz részem, ha megérem a dédunokát is!
Öreglány ám!!!!
Fiatalok vagyunk , egészségesek és szépek!!!!
Úgy ám!!!
Én tényleg elfáradtam, nem fiókot pucoltam, hanem egy gyönyörű kislányt dajkálgattan!!! Nagyíon fog hiányozni ,ha hazautazunk!
Szép napot, hatvanasok! Ide már megint nem jön senki, a második oldalon találtam meg a topicot!
Mi van, öreglányok, kifáradtatok?
Talán mi magunk!
Szép napot, hétvégét Nektek.
Sziasztok, kellemes hétvégét Nektek.
Igy igaz Incikém, csak pörögjünk még jó sokáíg mindannyian, akkor nics nagy baj.
Hali! Talán mindenki átment fiókrendezésbe, hogy be se kukkantottatok?
Én már megfőztem /igaz, csak levest kellett/, most jön a mára maradt két fiók, délután meg előszedem a varrógépet és átalakítok egy szoknyát - na ez egyelőre csak terv, mert ha délután jönnek az unokák, akkor lőttek mára a varrásnak...
Jó munkát Nektek is!
Mit mondjak, már nekem is herótom van a fiókoktól! Még 2 db van hátra, de azt már csak holnap rendezem. Egy biztos: most egy évig nem fiókozok! Három nagy reklámszatyor "szemetet" vittem ki - ezért már nagyon rájuk fért a rendcsinálás! Most aztán van helye mindennek és tudom, hova mit raktam.
A polcokkal majd a jövő héten vesződök, a hétre ennyi elég volt!
Akkor fiókozunk, fiókozunk? Én a konyhával végeztem, egész nap azt csináltam, azt hittem sosem leszek kész. Persze mire kiszáradtak, bepapíroztam, evőeszközök elmosása, leszáradása, törlése. (közben főtt a kocsonyám). Holnap a polc részek jönnek, de az már kicsit könnyebb,de onnét is le kell szedni a csészéket, edényeket,stb.
A szobai fiókoknak nem állok neki az idén, ott aránylag rend van.
Sziasztok! Hát én meg nem számolom, hogy hány fiókom van! Tisztogatom, szanálok, mikor melyikhez van kedvem. A konyhaiakat gyakrabban!
Jó fiókozást, puszi Nektek:Cilus
Ja, egyébként összesen 20 fiókom van! Ebből 11 nagyméretű, de 7-ben már korábbról rend van, azokban fehérneműt, sálat-sapkát-kesztyűt, meg használaton kívüli kézimunkákat tartok. A gondom az "irat- és számlagyűjtő" fiókokkal volt, de lassan már azokkal is végzek.
Aztán még ettől a melótól is elfáradok!
Juditkám, már "csak" 5 db kisebb méretű van, de az a két szobában. Nálam az volt a helyzet, hogy a nem egészen 4 év előtti költözéskor csak beraktam mindent mindenhova, ahova befért, a lakásfelújítás kellős közepén nem értem rá foglalkozni vele. Aztán jöttek a betegségek és se erőm, se hangulatom nem volt kipakolni. Most is olyan dolgok jöttek elő, amikről már rég megfeledkeztem. Még eszembe jutott, hogy van egy nagyon régi, nagy bőröndöm a spejzban a polcok alatt élére állítva, abban is mik lehetnek? Biztosan részben haszontalan dolgok, mert nem hiányoztak... Ha végzek a fiókokkal, azt is kicincálom, jó nehéz!
Nekem se azért kellett ráfanyalodnom, mert koszosak lettek volna - csak már nem tudtam, melyikben mi van.
Ami kész, azt most nagyon jó érzés kihúzni!
További jó munkát Neked is!
Én is imádnám, de se híre, se hamva a hóesésnek felénk.
Mindannyiótoknak kellemes napot kívánok.