Hat "X"-en túl (beszélgetés)
ELPAKOLTAM! - van, ahol duplán kellett raknom, pedig összesen 12 méter polc van, mégse fértek el a könyvek. Igy is maradt még a gardróbba is úgy jó fél doboznyi.
Most már csak az üvegest kell iderendelnem, remélem, őrá nem kell heteket várni.
Most pihenek egyet, de előtte még felmosok.
Rakd irók szerinr:)
Különben meg a rendszerek arra jók, hogy felborítsák őket, ha meg ugyis bedölnek, minek rendszerezni?
Nálam úgy van, hogy: ezeket nagyon szeretem, ezeket szeretem, ezeket jó volna elolvani, na ezeket nem olvadom újra:)
Végre! Könyvespolc - inkább szekrény - kész, kezdhetem pakolni a könyveket. Szerintem a nap hátralévő részében ezzel leszek elfoglalva.
Néha azért idepislantok, írjatok sokat!
Adidas-ból nem kellett volna levágni, főleg nem kellene leszűkíteni!
Nem Adidasra vágyom, de kínait többet nem veszek, az holt zicher!
Szóval a kinai a hibás és nem Te?
Ha addidas lett volna akkor jól vágod le?
A volt vőlegényem? Mára már egy orgó-morgó férj lett belőle.
Vidám napot Nektek, jobbat, mint nekem, nagyon fáj a fejem.
Léda Te meg csak varrogassál, jön még tavasz, kell a halász nadrág.
Dehogynrm jön össze:) Már ott vagyok a névsorodba. Amikor a volt völegényed elmegy otthonról, nézd meg a névsort, és ha a nevem előtt zöld pipa van, akkor be van kapcsolva a gépem és elég csak a jobb féloldalon lévő telefonra kattintani és már cseng is nálam:)
De ha nem jön össze, csengess rám telefonon és hívlak én:)
Végre nekiduráltam magam, hogy írjak néhány sort. Ma piszok rossz napom van, olyan vagyok, mint a kicsavart citrom. Hajnali fél kettő óta nem tudtam aludni, pedig 11 körül feküdtem le.
A lépcsőszegélyezés elkészült, nagyon szép lett. Ma délelőttre maradt még pár lépcsőfok, de 10 óra után már lelépett a "mester" - meg vagyok vele elégedve, nem volt drága.
Más: ma a kótyagos fejemmel jobb lett volna, ha nem csinálok semmit, "elcsesztem" a nadrágszár rövidítést. Tegnap hozott a lányom nekem itthonra egy plüss melegítőnadrágot, még az este bejelöltem, mekkora legyen, le is vágtam, fel is szegtem, felvettem megpróbálni - hát, csak fél lábszárig ér, ott vágtam le, ahol fel kellett volna hajtani. Még szerencse, hogy kínai áru, így nem sok kárt csináltam, csak sajnálom, hogy "elszabtam". Olyan ideges lettem, hogy be kellett vennem egy nyugtatót.
Most várom, ha hazaér a lányom a munkából, mit fog szólni - szégyellem magam, sok éves toldozó-foldozó, rövidítő gyakorlat után hogy tudtam ennyire béna lenni. Azt remélem, kicsit megvígasztal, de rosszabb nem történhet, mint hogy kinevet.
A másik mester meg átvágott, már a múlt hét végére ígérte a könyvespolcokat, nem jött, azt mondta, majd a hét elején, hát, az is elmúlt, de még nem ért ide. Ma megint rácsörgök abban a reményben, hogy a hétvégén felszereli - nagyon bosszantó, hogy ilyenek miatt nem tudok továbblépni. Itt kerülgetek már lassan két hónapja 7 doboz könyvet, arrébb tenni nem tudom, mert olyan nehezek, meg már szeretnék végre a rendben élni.
Elköszönök, megyek le gyerek-őrizni, a vőm ment vissza dolgozni, csak a lurkókat "dobta" haza. A lányom úgy egy óra múlva ér haza, ha munka után nem megy még boltba.
Puszi Mindőtöknek!
Kitöltve, várlak.
Ez a Sype valahogy nem jön össze nekem. Feri meg olyan türelmetlen velem szemben, mindíg ordít ha valamit nem értek, s akkor elmegy a kedvem mindentől.
Jó reggelt mindenkinek. Legyen vidám napotok.
Most fő a friss kávé, kér valaki?
Megjegyzem, hogy Hát akkor igyál éjjel, amikor felébresz!!!!!!!!!!!!! mézes tejet, vagy az altatós teát.
Ilyen egyszerű
Sajnos, macskagyökér nem volt a háznál, de kipróbáltam a mézes tejet az este. Eredmény: 22:00-kor szerintem már aludtam, de felébredtem úgy egy órája, fél 2-kor. Úgy látszik, nálam a mézes tejnek olyan a hatása, hogy hamar elalszom, de úgy mint eddig, felébredek éjfél után 1 óra körül.
Megjegyzem, az esti elalvással eddig sem volt gondom, csak ez a korahajnali ébredés... kiakasztó.
Talán jót tesz még az alábbi :
A meleg tej, esetleg mézzel édesítve, még hatékonyabb lehet, ha egy-két teáskanálnyi macskagyökér-tinktúrát is teszünk bele.
Szerezd be:) jót fog tenni, hosszabb távon biztosan:)
Most küldöm a kávét (jelek nélkül:)