Hat "X"-en túl (beszélgetés)
mire idáig jutunk, elfáradunk.:)))
Szép hétvégét mindenkinek
Látom, Te is nagyon szeretsz utazni!!!
A csipke városa...Brüsszel? vagy itthon
Sziasztok!
Ma én is lazítok egy kicsit, bár még itt van Bencém, mert neki ma még nincs tanítás, de főzök neki ki egy kis tésztát, aztán meg hazaküldöm...én meg nem megyek sehová...olvasok, netezek.
Sziasztok! Húsvét vasárnap, hétfőn egész nap szakadt az eső, fújt a szél. Ma napsütés van, de erős széllel, egyszóval hideg van.
Gondolom már kipihentétek az ünnepi fáradalmakat, további szép napot kívánok.
...de igen!!! sőt, még az idő is locsol!
Nektek is szép napot kívánok!
Kellemes husveti unnepeket kivanok,minden nagyinak.Itt 1 napos a husvet,de a ferjem minden
husvet hetfon meglocsol.Szep napokat kivanok.
Ez így nagyon jó lenne.
Akkor meg kell egyeznünk, hogy melyik nap menjünk.
Az időjárs előrejelzést is figyelembe kell vennünk.
Ezt a napot csak bedobtam:) lehet bármelyik másik is. Már miért kellene kérdezősködnöd? Gyere busszal és megkérem a férjem, hogy hozzon haza:)
Ha mreg vonattal jössz, akkor ugyanigy kell jönnöd, ahogy leirtad:)
Most nézem a naptárt, ápr. 15. csütörtökre esik.
Ezt tényleg le kell Incivel konkretizálni. Amúgy Ő biztos hamarabb ér Bp-re, mert én jóval nagyobb távolságra vagyok. Azonkívül nem tudok Pesten közlekedni, legalább is D-i PU-nál megáll a tájékozódásom. Régebben metróval mentünk át a Batthyány térre, onnét hévvel Sz.endrére. Ha busszal megyek, akkor még jobban. Azt sem tudom hol áll meg a busz, jó ennek utána lehet nézni, de hogyan tovább? Akkor ott kérdezősködnöm kell, hogy melyik villamos, troli, vagy busz megyen a hévhez?
Akkor kezet foghatunk:)
Jó lenne ha már kitúznétek az Incivel az időpontot!!!!!!!!!!!!!!!! mondjuk ápr 15?????????
Semmit, de abból sokat.
Szombaton már elkészítettem. Rántott hús, rizs, uborka saláta (fagysztóból). Tehát hétfőre is maradt.
Egyébként sincs semmihez kedvem, erőt vett rajtam a mélabú (pedig nem ez az alaptermészetem).