Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Késve bár, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked - Éva nagyon boldog névnapot. :)
Bocsi, de ma jutotta, ide a géphez. :(
további szép karácsony délutánt..
végre megérkeznek a dolgos hétköznapok. :)
nekem mindig igazam van, mégha nem is úgy látszik:) Mint irtam volt:LASSAN:) hát vrjuk, hogy a csiga célba érjen:)
Legalább a remény éltessen bennünket:):)
Éva neked legyen igazad, de én semmi jelét nem vettem még észre. :) Minden olyan hideg és rideg, mint régen és még a világvége sem jött el, meg kellett sütni a karácsonyi finomságokat. :)))))
Léda szia és jobbulást, mielőbb tud mind 2 kezed használni.
Sziasztok! - ha még emlékeztek rám!
Kellemes karácsonyi készülődést!
Nekem már megjött a Jézuska, tudom írásra használni a törött jobb kezem! - remélem, lassan majd másra is... - bár a karácsonyi készülődésből /sütés-főzésből/ még nem tudom kivenni a részem.
reménykedem és is nagyon, így várom a további fejleményeket..azt hiszem, hogy egyenlőre marad minden a régiben :(
további szép délutánt
Jó reggelt! - talán ebben az új világban majd jobban szeretik egymást az emberek! - én hiszem, hogy szeretet lesz a gyűlölködés, képmutatás, rosszindulat, stb. helyett! - és jó egészség!
Üdv. mindenkinek!
Jól teszed...pihentess és kíméld magad.
szép estét. :)
szia...ha ennyire simán visszaadják, akkor szerintem nagyon kevesen vannak a győztes oldalon...ismerhetik módszerük eredményességét.
Örülök, hogy otthon vagy, és már nem is kérdem - de takarítás biztosan az első feladatod. :)
jó munkát és azért pihenni is, mert az infúzió azért csak megviselte a szervezetedet, ha nem is érzed annyira...jó készülődést az ünnepre.
Igen már iotthon vagyok. Mégiscsak sikerült szombat és vasárnap úgy beadatnom az infúziót, hogy haza is jöhettem, igy a 10 nap alatt lezavartam a korházat, péntek délelőtt feél 10 kor el tudtam jönni.
Vasárnap voltam a 2. leszoktatón, fer volt a pasi, azt mondta, hogy aki nem akarja, annak nem kell végigülni a 3 órát.
Kell irni egy emailt, és legyünk ke4dvesek odairni a számnlaszámot, amire visszautalják a pénzt. Igaz 15 nap, amit iugértek, de a karácsonyi ünnepek miatt el fog húzodni.
Még vasárnap este megirtam az emalilt. Hétfőn délután kaptam is választ, megköszönték, hogy megritam a számlaszámot, (igy nem kell hónapokat visszakeresniük, ugyanis 15 ezer ft-ot utalni kellett, a többit az első előadáson kp-ben kellett befizetni), és azt irták, 30 napon belül utalnak.
Most azért úgy elgondolkodtam: a kezdő előadáson 15-en voltunk, az első és a 2. ismétlőn is.
szóval nem tudom mennyi embernek sikerül leszoknia
Szervusztok.
Sokáig nem tudtam belépni,most már sikerült.
Kivánok csodás napot sok örömmel.
Igen:) A módszer neve Allen Care. egy 6 órás szóbeli előadás, ahol nem azt "papolják"hogy miért, és mennyire káros a dohányzás, hanem azt, ha leszoksz, mennyivel jobb lesz z életed.
A googleban keres rá. eredetileg 75 ezer ft, de akkor kedvezményesen 50 ezer ft volt. Ezt követően 3 hónpig kérhetsz tőlük segítséget. Van 2x 3 órás "'ismétlő", ami mégsem ismétlés, mert más a szöveg.ezt 3 hónpon belül kell megcsinálnod, és ha addig sem szoksz le, visszakapod a pénzed.
Most vasárnap megyek a második ismétlőre, remélem visszakapom a pénzem.
Az elődáson úgy vettem észre, hogy nagyon lelkesek az emberek és hisznek is benne. Nekem nem jött össze, mert este már rágyújtottam.
Szinte szégyeltem jelentkezni az ismétlőre, (kb 1 hónp után) és meglepődve tapasztaltam, hogy ott is 15-en vagyunk. 1 férfi volt az én csoportomból, a többiek viszobt később végezték a tanfolymot és már ott is voltak.
a 3 órás fejtágító után kissé szemrehányóan engedett el bennünket az előadó.
Majd beszémolok a 3. előadásról, mikor vissza kell adniuk a pénzt,
Egyébként ezért vágtem bele, mert van egy Allen Care könyv és az egyik ismerősöm a könyv elolvasása után letette a cigit májusban és 1-2 kilengés kivételével nem gyújtott rá, pedig 40 évet dohányzott. Mevettem a könyvet is, de úgy látszik z én időm még nem jött el, azonban úgy érzem, hogy jövőre már meg fogom tudni lépni.Na nem az előadás következtében, hanem már több éve agyalok rajta.
Ez igen, ügyes vagy, csak így tovább...
Ha jól érzed magad, akkor én is szívből kívánom az elkövetkezendő 30 évet - így. :)
mikor indulsz haza?