Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Jó reggelt!
Mi nem panaszkodhatunk az almára - finom édes, ízletes.
Polli, Éva, hogy vagytok?
Én viszonylag jól vagyok, pénteken megyek a pulmonológiára a köhögések miatt.
sziasztok
akác56. jól tetted, kell mindenkinek a kikapcsolódás...
esik egyfolytában....iszonyat!! nem lesz jó vége...
legyen szép estétek és kellemes jövőhetetek
Nálunk ma csak este 10 óra felé esett! Még szerencse, mert 7-9 óráig szabadtéri nyárzáró bulin voltunk a szomszédasszonnyal. (férjek meccset néztek) Kellemes idő volt és remek hangulat! Polyák Lilla és Homonnay Zsolt szórakoztatta a jelenlévőket. Jól esik néha egy kis lazulás, kikapcsolódás!Örülök, hogy elmentem!
Jó éjt, pihentető alvást kívánok mindenkinek!
sziasztok
Az esőnek nincs vége, kicsit szünetel, arra jó, hogy a boltig leszaladjak és ne keljen még az ernyőt is a szatyor mellé vinni. Szinte egész nap ma is esegetett. Hűs van, felillik a pulóver.
Éva...rendben, majd szólsz.
Az eső már nem sok kárt okoz, megtette eddig, amit akart.Rohadt a napraforgó és búza nincs elvetve, nincs neki talajmunkája sem..Kenyerünk a pékek haszna növelése nélkül is drágább lesz, na meg az olajunk is. Az alma meg nagyon ízetlen, a napokban vettem a piacon..Főzéshez talán jó, mert fűszer megy bele, de enni semmi íze...Szomorú!!!
Legyen szép délutánotok, és kellemes vasárnapotok
Jó reggelt!
Éjjel is eshetett, mert vizes minden. kertbe nem nagyon lehet menni. Almaszedés lenne, de vizesen nem lehet raktározni.
Sziasztok...
Éva a cetlit pótolhatom, de csak Bp-i-vel tudom. A korábbit én is elvesztettem...Majd szólsz, ha kéred...
Tegnap fáztam, esett. Ma viszont kellemes és nem esik, még a napocska is megmutatta magát.
A vadgalamb az ablakom alatti fán még ül a tojáson (költ) Hosszú ősz lesz, jósolják a madarak. :)
Legyen további szép estétek
Jó reggelt!
Kicsit borús az idő, nem tudom mi lesz belőle!
Éva, kitapasztaltad már, hogy melyik ételek nem jók? - vagy mindentől fáj a gyomrod?
Szép napot mindenkinek!
sziasztok...
Éva...nem tudok hozzászólni! - ennyi szenvedés még mindig nem késztetett rá, hogy felvedd a telefont és időpontot kérj..1 alkalom kell csak és azt követően még Bükkfürdőre is mehetsz, de közben gyógyítanak...Éva egy kicsit diétázz, hátha az segít, míg orvoshoz nem jutsz el.
Babi valóban az általad használt módszer is hasznos, de Évának most nem biztos, hogy a méregtelenítés használna - ám kitudja...
Legyen kellemes további napotok...
Halótok. Tegnap megszivtm kicsit, mert máj annyira fájt a gyomrom, gogy orv oshoz kellett mennnem.
Beutaltak a szombathelyi korház sürgösségire (pont ment Bükkfürdőről egy mentő, ezért be is vitt:), na ott volt vérvétel, ultrhang, még infuziót is kaptam, csökkent tőle a gyomorfájásom, de NEM ÁLLAPÍTOTTSK MEG SEMMIT. mármint minden a bormáis keretek között van,
Asszem nem úszom meg a gyomortükrözést, pedig attól rettegek, de h hazamegyek akkor beutáltatom:) magam egy ilynre
sziasztok.
Mindenkinek kellemes estét.
Még holnapra mond szép időt, addig használjátok ki
Jó reggelt!
A héten szinte minden nap menni kell valahova. Ma a pedikűröshöz.
Legyen szép, napsütis hetetek!
Jó reggelt!
Éva, gyógyuljatok meg Bükkfürdön! Érezzétek jól magatokat!
sziasztok
Éva a férjednek jobbulást kívánok. Egy kis kúrálgatással biztosan helyrejön, oly annyira, hogy el tudtok menni Bükkfürdőre.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok..Unokázzatok, pihenjetek..