Használtból is divatosan (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én is mindig veszek valamit...tudod:"nincs egy rongyom se..."alapon:DDD
Miskolcon május 3-án lesz komplett árucsere, a másik kedvenc helyemen e hét pénteken (de nem tudok menni akkor!), így marad a jövő hét. Nah mondjuk van mit felvenni, de akkor is! Csupa-csupa téli (esetleg tavaszi) cucc, amikor kint százágról süt a nap. Borzasztó!:)))
Ma voltam ott,jó tavaszi cuccokat vettem:)
Mi is odajárunk az a kedvenc turim :))))
szia!ha nem probléma megmondanád hol is van pontosan ez az üzlet?szeretem én is a turis cuccokat,de ritkán jutok be pestre és szeretnék olyan helyre menni ami nagy turi,hogy biztosan találjak valami jó ruhákat.a környékünkön csak kis üzlet van de az se ér semmit,a jobb dolgokat elrakják az ismerőseiknek az eladók.a kamaszodó fiamnak már rég nem tudtam venni semmit.előre is köszönöm.
Ezt nem tudtam.
Köszi hogy szóltál:)
Ugyan itt hvonta egyszer 50%-os leárazás van.Figyelni kell a honlapot.
Van valaki aki Fehérvárról olvassa a fórumot és van kedve együtt turizni???
A cikk nagyon jó gratula hozzá:)
Sziasztok.
A Bosnyák térnél van egy hatalmas Háde áruház.(volt Fenoném)
Nagyon jókat lehet venni potom pénzért:)
Gyereknek vettem 2db rövidnacit meg egy inget és fizettem 500Ft-t:)
És szép ruhák,nem kinyúlt vackok.
Gratula a cikkhez, nagyon tetszett és én is ezen a véleményen vagyok. Nagyon sok ruhámat turkálókból szerzem be, sok egyedi darabot találok, jó minőségben és nagyon olcsón :) Igaz a mondás: "Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs!" =)
Ha arra gondolsz ami a keletinél van, akkor ha a 7-es busszal mész a keleti fele, akkor a jobb oldalon van nem sokkal a keleti elött egy sarkon, elég látványos.De sztem ott nem sok minden van.Én még ott sose tudtam semmit venni, ráadásul drága mert darabra vannak a cuccok.Ritkán ki lehet fogni ezt-azt :)
A Rákóczinál pontosan hol van az a jó turi?
Érdemes én csak oda járok, ha van egy kis plusz pénzem rucikra.Órákat eltudok ott lenni :D
Érdemes oda menni? Még nem voltam ott. Viszont én is szoktam turiban vásárolni, főleg baba és gyerekruhákat találok pár száz forinttól. Sajnos a környékünkön csak olyan üzlet van jelenleg ami csak gyerek és babaruhával foglalkozik.
kínait mi is kerüljük, egyedül gyerekharisnyát szoktam ott venni.
akkor majd jó turizást nektek :D
Mi is megyünk, beújítunk néhány tavaszi-nyári cuccot!
hát nem ciki, sőt tök menő dolgok vannak ott.Nem sokára megyek is jövő hónapban ha kapom a gyest tuti, mert kéne kabátka Manónak :)
A mienkre is mindenki azt hiszi új.És csodálkoznak mert tudják hogy nem élünk jól, és olyan csúnyán tudnak rámnézni, én meg mindig mondom, ne nézzél, mert használtból van és egyszerűen nem hiszik el :))))
Pontosan, és senki meg nem mondja, hogy honnan van:-))
Ez a legjobb benne :)
Kinn hordják 1-2szer mi meg megkapjuk tök jó állapotban :)
Sok cuccon még cimke is van :)
Én is sokat turizok, és tényleg szuper dolgokat lehet találni fillérekért. Nem is látszik rajtuk, hogy használtak.
Én még csak Manónak vettem így gatyókat, de nem csalódtam eddig.Persze nekünk nehezebb így venni.Nekem is minden ruha más és más méretben meg hogy hogy áll rajtam.
Akkor nem fogsz unatkozni míg körbejárod a város pontjait :)
Nem tudom megmondani, miért, de az ilyenektől ódzkodom. Talán azért, mert élőben nem tudom megnézni, felpróbálni...
Hát mást nem tudsz.Körbejárod az összes lehetséges boltot.egyébként netes aukiókon is nézegesd hátha adnak el éppen neked jó kismama rucikat.
Na mindegy, hát majd próbálkozom. Mert horror árai vannak a kismama cuccoknak, és ugye kellene nyári ruha is, meg őszi-téli, hiszen novemberre várom a Picurt. Egy hónap múlva majd a nyakamba veszem a várost valakivel.
Amit írtam címet a 76. bejegyzésben ott van.Habár sajnos csak időnként, de próbálkozni lehet, hátha.Egyszer tudtam venni ott nadrágot.Meg anno a Nagymező utcában bizományiban vettem, de asszem z már megszünt, ilyen báv-os volt.