Hárpijják - belépés csak ajánlólevéllel (beszélgetés)
Én még csinálom, bár nem sok értelme van, mégis függővé tud válni az ember. Abba kéne hagyni.
Majd szólok ha olyan ajándékot kapok.
Megpróbálok aludni. Jó éjt!
meguntam, abbahagytam...
van még egy sárgám( vagy zöld), ha lesz olyan ajándékod ami arról szól hogy nem vonnak le pontot az aukción megvásárolt dominóért, szólj és felrakom :))
nem volt távirányítás, mert utána én emeltem fel a követ, habár kicsit remegett a kezem :)
nekem az ágyam felett van egy nagy indián álomfogó, na azon a tollak néha úgy megbolondulnak, csak pörögnek-pörögnek, emelkednek...a macskám olyankor kimerevedve nézi, félelmetes a szeme...szóval valami van :)
Én is a szkeptikusok táborát erősítettem...ha nem előttem történik, miközben közel-távol nem volt a kő közelében senki, nem hiszem el.
De lehet hogy egy villanymotoros kis porond volt alatta és távirányítóval kapcsolta hogy forogjon :)))
most éppen szunyázik...
a fürdetésnél segítek, meg körbeugrálom tesóékat, hogy a babóra tudjon figyelni. Még neki is nehéz egyedül, hisz első baba, úgymond szokják egymást ☺
Fúúúúú...A barátomnál, akit említettem, elég nagy jövés-menés volt aznap. Begyújtott a kandallóba és a kandallópárkányon voltak kövek, amiket innen-onnan, az utazásai során begyűjt. Én pont az egyik kő előtt álltam, szemmagasságban volt velem és néztem a tüzet. Egyszercsak elkezdett a kő forogni, de nem ám lassan...
Frászt kaptam, ő meg csak mosolygott, hogy megint itt vannak ☺ Kérdezte hogy szeretnék-e többet látni, én meg betojtam...
Vonz és érdekel is, közben meg félek...:S
Mióta rákaptam a hoxázásra nem nagyon érdekel a tv.
Mesélj már valamit a szellemekről! Engem érdekel ám az ilyesmi.:)))
Jujha...Én most fordított életet élek, éjszakázom és nappal alszom. Itt vannak tesómék a pici babával, ezért elkél a segítség :)
Nem lesz valami jó film a tévében? Vagy nem szeretsz tévézni? Hátha azon könnyebben elbóbiskolnál...
Szijjja Pista! Én nemrég keltem fel :)
Most meg várom hogy újra rám törjön az álom :D
És te? Esti ultiparti? ☺
Sziasztok!
Nem bírtok aludni?
mútkor szellempajti vicceskedett ☺
de így nem is igazán tudom leírni a történéseket, ott lenni viszont bugyogótelepakolós vót...
érteeeed?!
:DD nyugiii,nem bánt senki,és semmi baj nem lesz!
akkor már el sem mesélem,mi történt itt a hoxa előtt velem a múltkor! :DDDDDDDDDD
utólag vicces,de akkor majdnem bexartam!
jááááááááááááj :)
nekem az egyik ismerősöm foglalkozik ilyen dolgokkal, szokott ez-az lenni nála...kíváncsi vagyok de ugyanakkor félek is ☺ szeretek nála lenni, de félelmetes is...na tessék, mámeg libabőrzök :D
akkor szijja, jóéjt, álommanós hárpijják!
Háh, könnyű nekem, nemrég keltem fel ☺
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre
- Két lépcsős lesz a Google belépés
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- TVN levelező rendszerébe belépés nekem ma nem sikerült, de csak az egyik email címem esetén. Mi lehet a gond?
- Farmerama belépéskor nem adja be a farmomat a gép csak egy szürke háttér van a farm helyett. Miért lehet ez? Eddig nem volt gond vele...