Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
Gratula! :o)
Én sajna a hétvégén pluszt produkáltam. De mától szigorúan fogyni fogok!!! ;o)
GRATULAAAAAAAAAA!!!
A néznivalót előre is köszönöm!
Én visszakúsztam 90-re, pedig ugyi múlthéten már 89 volt, de tudom az okát :D:D, uh. hajrááá :).
Köszi. :o)
Remélem én is, hogy úgy lesz... ;o)
Nem titok. Azt szoktam mondani, telefonon autót szerel.
Azaz az Opel (Saab, Chevrolet) szerelők a különböző műhelyekből hívják őket, ha nem boldogulnak a náluk lévő autóval. A Zuramék meg próbálnak a tudásuk illetve különböző adatbázisok segítségével tanácsot adni. Ja, és mindezt franciául. Mindenféle francia nyelvterületről hívják őket. Otthon ugyanezt csinálta csak angolul az angliai szervizekkel.
Most az új helyen pedig csak garanciás kérdéseket kell csinálni, de szintén autó és telefon.
Botrány!
Na majd akkor viszek neked néznivalót!
Majd írd meg mikor és hol!
Pusza!
azt hiszem az 1. részt láttam valamikor az őskorban...
köszi a gratot, ma kezdem a level-t :), már főnek a tojások :D
szép napot!
napraforgó: gratula! reméljük minden úgy lesz ahogy tervezitek. mivel foglalkozik a párod, ha nem titok ?
Jó reggelt! :o)
A tegnapi termést itt már végigolvastam, a naplók még csak most jönnek. ;o)
Az interjú jól sikerült, ma még küldenek fizetési ajánlatot, de azt ígérték, annyi biztos lesz, mint a mostani helyén.
Tehát valószínű költözünk.
Már csak azt kell kitalálni, miből. Ahogy számoltuk, kb 3000 eurora jön ki mindenestül. :oS Ja, ez a minimum. :o(
Jóóóó regggellllt!
Szép napot mindenkinek!
Cuppp-cupppp!
Micsodaaa?????
Te nem láttad még a Bridget Jones-t egyiket sem hát ez szentségtörés!
Sűrgősen bepótoltatom veled! :D
Ügyes vagy a gyüminappal! Gratula!
És megnézted a Lagzirandit vasalás közben???
Okés, sikítok!:)Köszönöm!
Hiába, jó a férfi a háznál!Már, akinél van!:S
Puszika!
Halihó!
Manna sajnálom, legközelebb szóljál és azUramat ráugrasztom.
Sodrika: ilyen sorrendben jók lesznek a filmek :D, na csak vicceltem...egyiket sem láttam még, engedd meg, hogy rádbízzam :D.
Reggel: Üdv.!
Napraforgó: merre kószálsz :)? Hogy sikerült az interjú a párodnak?
Most fejeztem be a vasalást, megyek bebújok apa mellé :D, le akar szakadni a derekam. Képzeljétek, sikerült a gyüminap. Tegnap annyira jóllaktam, hogy ma kicsit sem éreztem éhesnek magam...ez a durva :D.
Jóccakát!
Köszi Drága!
DVD-n is megjelent és mivel itt próbálkozom már egy ideje, de letölteni nem tudom, megrendeltem!:)
Helló Bébibogyók!
Mizu?
(anyám ha ennél lazább leszek szétesem)
Szerintem az csak videókazettán jelent meg.
Egyébként üdv minden fórumozónak!
Jah, nem!:S
De lehet csak én vagyok a béna, sőt, biztos!
:DDDDDD
Ezen jót röhögtem!
És még igazad is lehet!
Kösz a tippet!
Akartam de (szeptemberben indult az oviban karate)asszem eddig még kicsi volt hozzá, vagy lehet hogy mégsem???
heheehehehehehe, kilincsek nincsenek :D, harmónika ajtó van, persze azt már kezeli :D
a Te fiad, meg írasd be karatéra vagy kick-boxra :)
Gesztianyu!
olvastam a naplódat, igen a következő az lesz hogy kimászik a kiságyból, sőt nemsokára eléri majd a kilincseket is és lesz neked jajjjj!
he-he!
Jujj, tényleg!
Köszönöm!
Nah, akkor meglesem neten, hol a legolcsóbb és meglepem vele magam...Mondjuk nőnap alkalmából!:)
Szia Manna!
Nekem megvan ez a dvd és nagyon jó. Főleg hasra és csípőre kemény. És sok benne az aerob mozgás is.