Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén (beszélgetés)
Ámen!
Most hétvégén lett volna szülinapi banzáj ott de az idő miatt elhalasztottuk! Sajna pedig a nygafiam már nagyon várja hogy menjünk, és az a jó hogy sógornőm kisebbik lányával nagyon jól eljátszanak!
Tényleg nagyon jól hangzik. :o)
Sebaj, hamarosan jön a jóidő, aztán lehet ott élvezkedni. :o)
Göd-ön.
Nagyon jó hely bár igazából a sógornőméké, de sokat vagyunk ott ha jó idő van, a gyerekek szereteik van külön hatalmas telek homokozóval, hintával csúzdával, nyáron van felfújhatós medence nekik, és van másik két telek egy kicsi vendégházzal és egy nagyobb kétszintes házzal. Szép kerttel motorokkal rollerekkel, biciklikkel.
Jóvan, igyekszem. ;o)
Hol van telketek?
Hát én nem tudom de lehet hogy veled van a baj mindig drukk oszt sehol semmi nem jön össze tessék koncentrálni! :DDDD
Na jó ez csak vicc volt!
Köszi remélem nem ázunk el ha most jó idő lenne a telken lennénk de ez van!
Az jó program. :o)
Jó mulatást hozzá!
Az eső miatt meg drukkolok. :o)
Nemtom még igazán.
Lehet, bepakolom egy tepsibe krumplival, rá tejföl, sajt.
Mondjuk, ha a Zuram kedvére akarok tenni, akkor kirántom. Majd meglátom, mihez lesz kedvem. Nem szeretek panírozni.
Helló-helló!
mI NEMSOKÁRA INDULUNK CSALÁDILAG VALAMERRE mARGIT SZIGET (q-va caps már megint),vagy játszótér vagy valami, remélem legalább de. megússzuk eső nélkül!
Asszem, én is szét vagyok esve...
Biztos a hajnali Forma1.... :oS
Te mit főzöl? :o)
Mindig jól jön valami ötlet...
Nemtom. :o)
Ha megyünk Ikeába, szerintem ott eszünk valamit.
De amúgy tegnap vettem pulykamellet, szerintem abból kreálok valamit, ha más nem, holnapra. :o)
Remélem, jó időtök lesz.
Itt tegnap valami iszonyat volt. Szélvihar, égszakadás, hideg. Kb öt perc alatt lehűlt 16-ról 8-ra...
Aztán egész délután, este esett...
Most épp derengős, remélem, ma napos lesz, bár semmi jót nem ígértek.
Az utóbbi időben sok rossz éjszakád volt... Van valami gond a lánykával?
Megvagyunk, köszi. :o)
Fogalmam sincs még, Zuram elvileg autót akar szerelni, de nemtom, mikor, mennyit.
Elvileg megyünk Ikeába...