Hányadik héten, napon, és mit láttott az uh-on az orvos Neked? (beszélgetés)
beus nekem dec 19!
beus, nekem az a rossz hogy látni vélt illetve pszák sejthető ezt írta a doki a gépbe 5 hetes 2 naposan és most meg rá egy hétre nem látta, csak a vastag mnyht adott gyógyszert és pénteken vissza
nem tudom nekem irtad-e?
teszt poz volt
dec 21.-én volt utoljára azota semmi
elvileg ma vagyok 6 hetes 2 napos
akkor korán mentem?
oké,viszont,köszönöm
nemsoká és is megtapasztalom
beus, én mennék másik dokihoz aki csinál uht is, az én helyzetem nem olyan egyszerű sajnos Dóri, ha gondolod, olvasgass vissza a most vajon igen vagy nemben pl...
elvileg 5 hetesen látszik a pzsák vagy egy folt, a 6 héttől szívhang, de persze ez általában és eltérés lehet...ezért nyitottam a fórumot, hátha itt kiderül valami pontosabb statisztikai adat...:D
beus, terézvárosi sztk jó ha pesti vagy egyből csinálnak uht is!
nekem + tesztem sajnos nem volt (még)
Szia drága
most olvasom és szerintem az nem jelent semmit enged csak mult héten vizsgáltak kézzel! Ezelött csak uh-val4 De viszont az sztks tesztbe bizz az nekem is kimutatta már nagyon hamar akkor mikor az uh még nem látott semmit. sok doki amig ez nincs a kezébe nem küld ki uhra az enyém se tette.
viszont ma kiküldött 12 hetesre mert pont ma töltöttük a sztárfotó pedig az adatlapomon! Arról tessék pédát venni ;)
Mi 7 hetesen és 4 naposan voltunk először, akkor 12 mm volt, és lehetett látni szívverést is!
Picit lehet, hogy korán mentél, ebből még bármi lehet!
Most Te csináltál végül tesztet?
És rendesen megvolt?
sok sikert lányok a továbbiakhoz!
helo
ha a teszt pozitív akkor az nem lehet fals,nem?
meg nem jött meg.
De akkor én se tudom,mi lehet.
ilyenkor még nem látszik az uh-nem?
na senki semmit a téma címéhez...? :''((
"megvolt" 2-3 napra, doki most adott duphastont, pénteken reggel teszt majd doki megint uh és kiderül van-e baba
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik héten szültél? És milyen súllyal született a babád?
- Hányadik hétben, és hányadik napon szültél?
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Hányadik héten éreztétek, hogy megmozdult a baba a pocitokban?
- Láz esetén ti hányadik napon fordultok orvoshoz?
- Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét?