Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Hááát...
Meg meleg zokni, esetleg egy kis tűz.
Igen...fázik az össze kis talpam.
Elő kell kotornom a mamuszomat.
Nagyon hideg lett....:(
Jobb hát! :D
Eső itt cask este volt...most csak hidegecske van, búúúú...
Milyen szééééles vonalad van! :D
(__)@ ez milyen?
Jó reggelt! ☼
Kib....tt hideg lett, meg vihar, meg sok eső, meg ..... :/
(__)- (__)- (__)- (__)- (__)-
Én is szeretem az életmentőket, de mindig véletlenül találom meg. :D
Sose nézem a műsort, ez amiatt van. :D
Szassztok lányok! :)
Megjöttem kicsit!
Szia Ritus! :)
mai szeretetgombóc:)
Mesélj nekem anya, mi az, hogy becsület? Hogyha az van nekem, jár érte tisztelet? Milyen lesz anya az igaz szerelem? És ha majd elmúlik, akkor az fáj nekem? Vannak-e anya ma is Istenek? Hisznek-e még bennük most is az emberek? Van-e tényleg élet a halál után? És ha ezt kérdezem, miért nézel bután? És ha majd felnövök, nekem is lesz sorsom? Mert most a tanulás, az a legfőbb gondom. Miért lesznek rosszak anya az emberek?
Hogy lehet, hogy vannak éhező gyerekek? Ha a munkádért mindig megkapod a béred a hónap végén, akkor miért nincsen pénzed? Ha rám nézel néha , látom fátyolos a szemed. Hogyha én nem lennék, könnyebb volna neked? Sok mindent nem tudok, de egyet, elhiheted, megmutattad nekem, milyen a szeretet. Ne búsulj, anya , nem számít a pénzed,
mert jó, hogy velem vagy, ÉN ÍGY SZERETLEK TÉGED!
No van a Kissmanyi.
Mert már picinek is nagyon bátor meg öntudatos volt, és Kiss Manyinak ugye nagy szerepe volt a Kurázsi mama...
Van a Delon, meg a Grizzly, ők a nagyfiai, de nem egy alomvól. Delon fekete, Grizzly szürke.
Van a Mimóza, aki egy nagyon lelkis, de nagypofájú tricolor lány. (Az ő anyukája volt a Lenke cica, ki eszetlenke, ügyetlenke és hasonló volt, de Apáját, azaz a férjemet nagyon szerette.)
Van a Kopasz nevű cirmos kandúr...azért ez a neve, mert több egyforma cirmos közül neki kellett gyógyszert adni, és a fejinlenyírtam a szőrt, hogy ne tévesszem el.
Van még Lettike, aki egyszer csak itt lett..beteg apró cica volt, és nagyon éhes.
Vilmoska szintén Lenke cica fia, neki V alakú a mintázat a fejin.
Ennyi. nagy részük egerészik azért, de ez a két egér még nem bukott le...
Nálunk meg itt szambázik az egér, a macska meg szunyál! Mind!!! :D
Majd a Kissmanyi, ha észreveszi, majd elkapja! Csak vegye észre.