Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Minden vállalkozás minuszról indul. Itt is van vetés, és aratás iidőszak.
A vetésen nagyjából már túl vagy, lassan beérik a temés, lehet aratni.
Esetleg próbálhatnál más profilú vebboltot is...Ha az egyik pangos viszi a másik, aztán meg fordítva. :)
Menni kéne lassan vásárolni, aztán fözni.
Csak még a hajam sincs megszáradva.
Vannak dolgok, amik nem tartanak örökké, de vannak, amik igen. Mint egy jó dal, egy jó könyv vagy egy jó emlék, amit magaddal vihetsz, és kicsomagolhatsz a legsötétebb napjaidban, lesimítva a gyűrött széleit, közelről fürkészve, és remélve, hogy még mindig felismered azt a személyt, akit ott látsz.
Sarah Dessen
Csak ne paráznék ennyire a jövötől,hogy kihozom e a vállalkozásból amit kell!
Jelen állás szerint ugyanis nem elég a bevétel,a fizetnivaló meg több lesz:(
Igen. Odaállsz élébe, megmondod neki, hogy szeretnél kilépni azonnali hatállyal.
Ha kérdezi miért, nyugodtan mond meg neki, mert találtál más lehetőséget, és szertnéd azonnal azt csinálni, mert itt nem látod biztosítva a megélhetésedet.
Nem kell finomkodni, mert akkor úgy intézi, hogy te érezd magad még rosszabbul.
Kemény lesz, de meglásd, utánna hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni...
Én családomat sem kell félteni,de én nem szeretném Őt bántani,bántja őt az élet eléggé:(
Eljönni is szépen szeretnék,békében.
A lányom pizzériába dolgozott. A zuram mondta neki, szóljon, ha nem akar fizetni, viszi a kollégáit pizzázni, csak pár ezren vannak :DDD
Tőlük kitelt volna. :DDD
Szép napot!
Ez a kis török nem hódította meg Magyarországot.
Szedd be tőle a pénzed, Cilukám, aztán hadd repüljön!
A lányom is úgy volt az előző munkahelyén, neki is mondogattuk, aztán nagy nehezen rászánta magát.
A főnöke utána hetente törlesztett neki a 110000 ezer forint tartozásból. 1 hónap alatt sikerült neki le 0-ázni.
Ha neem akarod, hogy többel tartozzon, azonnal lépned kéne. Minél tovább húzod, annál több lesz a sara feléd, annál kisebb az esélye, hogy ki tudja fizetni...
Szerintem....