Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Mondom, itt nincs ATM.
Néha ez gondot okoz, mert egy útiköltséget is előre kell tervezni. Ha majd megint kapni fogom a fiam után az árvaellátást, az kápéban fog jönni, mert úgy kérem majd, direkt emiatt.
Én szeretek kártyával fizetni, mert nem kell számolgatnom, jól adtak-e vissza.
Csak kártyával fizetsz?Egy csomó mindent nem lehet azzal fizetni:)nekem mondjuk csak a csp jön rá meg a bolti cuccok ha olyan :)
Fizumat kézbe kaptam míg kaptam:)
A Csp egy hétvégi tescora sem elég :)
Egészségedre!
Itt nem jutok hozzá, pedig szeretem. De legalább a zöldségkeverékemben van.
Lassacskán minden zöldséges becsuk a faluban, mert az alap dolgokat megtalálni az élelmiszerboltban is.
No meg ha nem tudok náluk kártyával fizetni, nem megyek oda.
Pénzautomata még mindig nincs a faluban. A postai készpénzfelvét meg olyan drága, hogy még inkább megéri bebuszozni a városba.
Hát így, hogy ismered természetesen megértem, hogy megráz, de egyébként én próbálom kerülni az ilyen híreket.
Egyáltalán nem nézek híradót sem és semmi olyat, amiben megrázó dolgok vannak. Nem nekem való.
Próbálok vidám dolgokra koncentrálni. :)
Drágám, ne szomorodj el!!!!! Azt végképp nem akarnám!!!
Csak amit írtam, a gyerek, aki öngyilkos lett, csak ez jár a fejemben, annyira látom magam előtt!!...
Mi visz rá egy 18 évest, h megtegye? Istenem, rettenetes, az apja az őrület határán van.
Köszönjük♥
De kislányok mi baj van?:(
Olyan szomorúak vagytok,ez szomorít engem is :(
Mi baj?
Ez jó!:)
Engem ez a haláleset nagyon megrázott!:((
Jó étvágyat:)) 4 db tortát kapott hoxán Romyka ♥
Köszi:)
No,mit pletykálnak?
Na én legalább ettől a dologtól évek óta megmenekültem,nagyon-nagyon rég dolgoztam kollektívában :)
Nem ceje a sok női csacsogást,pletyit:)
Melóhelyeken is inkább pasikkal dumcsiztam:)