Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Hát ez van. :P :D
Ennek örömére hozzá is látok ebédelni :)
Ügyes vagy!
Én berágtam a mérlegre mert a szoba egyik helyén 5 kilóval többet mutat mint a másik helyen.Akkor most mi van?Így hát nem érdekel a mérleg,ott a tükör meg a ruhák azok is mutatják mi a szitu:)
Te valószínűleg ilyenm alkat vagy, Cilukánk.
Ami azt illeti, én se gondoltam volna soha, hogy egyszer ennyit is tud mutatni a mérleg...de két mérlegem is van, és mindkettő azt mutatta!
Úgy 65 kiló már voltam úgy 10-12 éve, de hogy ennél több lehetek, azt akkor kezdtem gyanítani, amikor járás közben a két combom összenyomódott. Iszonyat érzés folt, a föld terhének éreztem magam.
De annak is nagyon tudok örülni, hogy (mivel jó hátizom-gyakorlatokat találtam) akkorát javult a tartásom, hogy elképesztő. Sose gondoltam, hogy sikerül, mert kicsit öröklódik is, Nagymama és már Anyu is tarkó alatt görbül. Én meg már jóvel kevésbé, mint pár hónapja is még!
Szép napot,lehetne jobb is,a bolt pár napja leállt,ez kissé lehúz:)
Főnök is gondokkal tele,látni összevissza jár az agya,alig tudom koordinálni:)
Hát én nem tartottam ott még hogy gond legyen a cipőbefűzés,stb és azért fogyóztam mert bikiniben jobban szerettem volna mutatni.Amilyen én fogyim előtt voltam,sokan nem is fogyóztak volna a helyemben,de nekem akkor jöt egy ilyen hóbortom:)
Volt hozzá jó társaságom is,így kerültem a hoxára:))
Szép napot!!!
Készülök a hétvégi talira. Válogatom, mi legyen rajtam, amikor először lát a társaság a fogyásom óta.
Tésztát eleve nem szoktam gyakran enni, azaz csak ha nincs más, és eleve nem eszem olasz ételt, tehát nálam nincs nosztalgia a milánói iránt.
Rajtam sem látszott a túlsúly, pedig sok volt nagyon! Ha már nehéz lehajolni, ha nem bírsz a guggolásból rugalmasan felállni, ha a lábköröm-vágás nehéz, mert nem tudod a lábad úgy emelni, hogy kézre álljon...akkor hiába mondja bárki, hogy nem látszol túlsúlyosnak.
Most 72 kilóról vagyok olyan 56-57, nem mérem túl gyakran. Összesen 17 centi ment le a derekamról, és ebből 8 centi február vége óta tűnt el.
Nem zavar, hogy lassan fogyok, mert így biztos, hogy nem lesz jojó-effektus. Sok gyümölcsöt eszem, és zabkorpát, zabpelyhet. A nyáron fura lesz, mert az új életmódot nagyon tudatossá kell tennem. Sosem ettem még ennyi gyümölscöt, mint most, és a nyári zöldségekkel esetleg variálnom kell! Bár a helybeli boltok választéka nem fog zavarba ejteni, fejes salátán kívül nem kapni mást.
Romykára gondoltam kutyus gyanánt.
Pötyi is nagy, mint egy tigriske :)
A nagyon vékony rendőrkutyát tudod hogy hívják? AnoREX felügyelő. :))
Az a kutyus egy cica:))
Roppant játékos,barátságos kislány,ő még a rablónak is bakot tartana:)Viszi oda mindenkinek a babáját a kerítéshez.Én gyógyszerrel fogyóztam anno,3 éve kb.
Fiatalkoromban sosem kellett fogyóznom mindig nagyon vékony voltam,aztán 40 után felszedtem pár kilót:))
Igen, mondjuk szomjasabb is vagyok.
Te fogyóztál már? Tudsz esetleg valami jó módszert?
Amúgy olvastam a naplódat, sajnálom, h pangás van.
A képek nagyon tetszenek! Kutyus veszélyesnek látszik!:o
Számok alapján normál tartományban vagyok, csak én vékonyabban érzem jobban magam.
Mondjuk végigszédelegni a másfél órás vizitet, buszozni, a nap is erősen süt, a közérzrtem nem túl jó...:(
Fini :)
Én most beküldenék az arcomba egy nagy adag milánóit, vagy egy burgert, de gyogyókúrázok ://