aha már emlékszem rá köszi a segítséget! akkor most Bocsánatot is kérnék érte! ha lehet?? kicsit dühös voltam! és enyhénn ittas! Tudom olcsó kifogás de ez van!
Kedves Cilu! és Goldflower! ez most nektek szól mert olyan értetlenül olvasom amit írtok,hogy az már nekem fáj!Szóval be sem köszöntem már csörgött a telefonom! és el kellett mennek ittholról! aminek nem örültem szóval Kedves Goldflower!nem miattad nem járok ide és jó lenne ha ezt egyszer és mindenkorra meg értenéd már végre!!!!!nincs veled semmi bajom!!nekem mindegy ki van itt vagy ki nincs!és nincs kedvem ezt töbször leírni mert nem tudod felfogni! biztosan érthetetlenül írok vagy héberül!,hogy nem tudod felfogni!♥
Cilu te meg kupán vághatnál ha hagynám!:) de nem vagy te olyan bátor!:) vagy ha még is akkor nem vagy elég vakmerő,hogy meg is tedd! szóval erről enyít!:)♥
Icu drága! neked meg ott a pm amit írtam!♥
Suzy te meg egyé vazze mert el vagy kopva!:)♥
Remélem érthető és világos voltam! mindenki számára!Még mindíg nem tudok NEM-et mondani kedves Goldflower!És még mielőtt felhozznád csak azért hívtalak fel a multkor,hogy meg kérdezzem mi van veled és jól vagye??