Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Csuma! Jól vagytok?
Én eléggé unatkozok, pasim később végez én meg várok mert majd együtt megyünk hozzá. De az még soká lesz... Mit csinálok addig?
jaja.majd csak elkészül.:)
Remélem icu jól van...
Utálok varrni, de az egyik fekete gatyót muszáj rendesen felhajtani. Le is kellett vágni belőle, mindig hosszú volt.
Én úgy szeretem felhajtani a nadrág alját, hogy az elején magasabbra hajtom egy kicsit, a cipő orra jobban kilátszik, hátul viszont szépen takarja a cipősarkat a nadrág.
Most már az egyik szára kész lett volna, de elrontottam...bonthatom vissza majdnem a felét.
Mert felpróbáltam varrás közben, és nem jól folytattam, hihihi...
Nem baj, ezzel is telik az idő.
Tudom, hogy vannak!
De nem mindenhová jutnak el.
Akkor én sem, mert én is így reagálok! :)))
Szerintem EZ a normális.
Ez így van,nyugtatólag hatnak ránk:)
Én látok egy állatkát már mosolygok is,igaz én e tekintetben nem vagyok normális:)
:))
Bizony, itt vannak a kórház udvaron gyönyörű (jól táplált, szép szőrű) cicák, úgy útálom, mikor zavargálják őket innen, hogy fúj, fertőzés meg a köjál meglátja, meg ilyenek. Pedig a betegek nagyon szeretik őket, láttam olyan súlyos depresszióst, aki az egyik cicára mosolyodott el először!
Az állatok gyógyítják a pszichét.
Nem pszi-hédi??? :D
Nagyon türelmesek a terápiás lovak is.
Anyum egy Idősek Otthonában lakik, oda egy kutyát se visznek szeretgetni, pedig sokan vágynának ilyesmire!
Lenne közös téma is, lenne kit várni is, lenne kit szeretgetni, simogatni...
:))
Amúgy Hédi és egy okos, értelmes, ügyes, szép paci!
Egy kis humor szösszenet :
Pasim egyik barátja aszonta múltkor, hogy a terápiás lovunkat (mert van ám ilyenünk!) Pszicho-patának kéne hívni! :DDD