Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Láttam,hogy néha azért voltál itt,csak én meg pont akkor nem voltam!
Mi újság???
Valami jó esemény????
Szia Ágikám!:))
Ezer éve nem futottunk össze!
jó. :)
Én meg itt leszek, ha itt leszek...
Értettem. :)
Már pedig én napok óta ezen gondolkozom, nagyon unom már. Nem titeket, ezt az egész sz@rt.
Ezért nem is nagyon jöttem, de most, hogy feljövök egy párszor, egyáltalán nem is látom értelmét. :(
na rég írtam ennyit itt egyhuzamban:))
Kitárulkozás befejezve:)
Tudod,nekem aki amúgy az életben utál minden kényszert,kötelező dolgokat,nehéz feldolgoznom hogy függőjévé váltam ennek a rohadt oldalnak és a másiknak is.
Pedig nyilván tudjuk egyiknek sincs túl sok értelme és mégis...fogva tart..engem is és sok más embert..sajnos...
Persze ha nem ilyen lenne a melóhelyem amilyen,hanem megszakadnék a melóban itt és nem az unalom ölne meg,nem lennék itt és eszembe sem jutnba mert lenne sok dolgom.De így...Pl.ha nyaralunk vagy megyünk valahová rohadtul nem hiányzik a net,mert van annyi minden más érdekes...De itt napi 8 és fél órában negőrülnék magamban nélküle.Na szóval evvan:)
Úgy érted a hoxát?Igen,elég sokszor!
Sőt az fb-t is!Fb-ről egyszer ki is regeltem igaz akkor még kevesebb ismim volt ott,mert nemigen jártam fel,szeptembet óta vaagyok ott újra,előtte egy hónapot voltam,
Akkor jó. :)
Neked muszáj, mert dolgozol. :)
Ha lesz kedvem,még este jövök!:DD
Meg kellene csinálnom a körmömet,mert nagyon gatya!
Köszi,már meg volt!::DD
Kicsit meg is pihentetem a pocimat asszem!:DD
Igen,szomorú!
Lassan kész az estebéd!:DDDD
Őszintén szólva,az jutott nekem is először az eszembe,hogy biztos nagyon nagy szarban lehet.
És nincs egyedül ezzel sajnos!!:(
Nevetséges is,de nagyon szomorú is!!
Borzasztó!
Szegény mi vihette rá hogy ilyet vállaljon?:)
Én is azt néztem,hogy randa is szegény!!
Áááá,mivé lett a világ??