Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Értem.
Egy ismerősöm résztvett egy ilyen háziipari tanfolyamon, ő kosárfonást tanult a több szakma közül. Hogy utána elhelyezkedett-e, nem tudom.
Maga a tanfolyam igényes volt, és szép dolgokat tudtak készíteni a végére.
Ellenpélda a szőnyegszövés...ahol a szövőszéket is meg kell venni, 100 ezer pénzért. A tanfolyam viszont csak 2 napos gyorstalpaló, és a később elkészített munkát erre-arra hivatkozva nem veszik át, pedig azt ígérték előtte.
Akinek van pénze jobb alapanyagra, és van érzéke hozzá, művészi szőnyegeket készít rendelésre...
Az adott feltételek mellett ez a tanfolyam igenis teljesíthető, de kérdezz rá, számítanak-e megrendelésekre. Mert mondjuk időtöltésnek nem rossz a tanfolyam, csak a végin nehogy ott ülj csuhé nélkül. :)
És ha a kezed érzékenyebb, gondold meg, mert a csuhé nem olyan ártatlan, mint ahogy látszik.
Szia Guruljka!:DDD
Hihi:DD Ma termékenyek voltunk.
Van egy állás,ahol kézzel kell kukorica csuhéból papucsot készíteni,de három hónapos tanfolyamon kell résztvenni,hogy kitanuljuk a szakmát.
A tanfolyam ingyenes,és ők sem fizetnek addig,ezért ez a hezitálás.
Ez az!!!
HA!!!akad!
Az oktatás idejét kellene úgy tenni,hogy ne a nap közepében legyen.Akkor megoldható.
Sajnos ezzel pontosan így voltam én is.:(
Ha hamarabb kirángat,lehet,hogy előbbre lennék.
Hálásnak kellene lennem,de néha szidom!:PPPP
Jó az a kiírás Lisztinél:)
Elmebetegek kíméljenek!
Magamról tudom!
Sajnos:(
Tudom,csak nem mindig tudom értékelni,pedig sokkal jobb a hangulatom,mióta oda is kijárogatok.:DD
Meg azóta azért magam körül is több mindent intéztem.
Hihi:DDD
Szereti,ha sok csaj dolgozik neki!:DDDD
:DDD
Szeret a vén tata, ezért kell menned! :)
Jó étvágyat!
Tulajdonképpen az öreg is azért szereti,ha kimegyek segíteni,mert a háziasszony is jobb kedvvel dolgozik,meg nem szereti,ha itthon filózok,és depizek.
Ha tudja,hogy más dolgom van,nem rinyál.
Jó étvágyat!
Nekem is kéne néznem valami kaját! :)