Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Nomegmááá...
Én is tojásos leveset fogok enni...nincsen ződségem itthon, hogy abbúl főzzek... °_°
Ez jó így? Most találtam ki!
°_°
Izé...aki ennyire dagi, az izzad és büdi rendesen.
Mire kislattyog a zuhany alól, már fordulhat vissza.
De milyen az én-képe a szerencsétlennek? Engem ez a 10-15 kg is rémesen zavar, ami most rajtam van! (már ment le belőle..)
Hihi!:DDD
Tulajdonképp mosdatlanok!!!!!!:PPP
Miért nem mosakodnak...???:PPP
Én nem tudom,de 70 kilóval,majd 170cm,vel nem éreztem magam jól!!!
De ez a saját lustaságomnak köszönhetem,és még nem is gáz,nem vagyok kövér!!!
Köszike, megtaláltam :)
Hát akkor olyan pasit kell keresnie, akinek úgy is tettszik.
Nem hiszem, hogy erről tudott a pasi, bár nyilván észrevette a zabálást...
Azt tudjuk, milyen magas a női személy?
Angyalka, egy nőci sírdogál, mert a párja visszamondta az esküvőt a leánka túlsúlya miatt. Az a szerencsétlen tudatosan hízott (állítja), a kétszeresére, mert így érzi jól magát...
pusszantás :)
Miről dumcsiztok?
Én is voltam 70 én nem szerettem,ezért is fogyóztam.
Most 60-62 vagyok,jó lenne kevesebbnek lenni de most nincs humorom fgyózni:)Mikor viszont 47-50 kiló voltam 22 évesen,akkor túl sovi voltam,máég az esküvőn is,most jobb:)58 persze még jobb lenne:P
Édeseim nem tudom láttátok e azt a műsort valami külföldi adón ahol a férjek direkt zabáltatják a nejüket,fú durva ez műsor:)
És van olyan ország is ahol a kislányokat poici koruktól hizlalják szándékosan,mert ott neki kaz a szép!Nagyon durva!
Én nem ismerek olyan nőt aki túlsúlyos akarna lenni.
Én utálom,hogy most híztam egy kicsit,de bizony nagyon messze vagyok a 107 kilótól szerencsére!!!
Nekem még a hetven is sok volt,pedig kövér nem voltam akkor sem!!
Azért nagyon érdekes ez a megfelelni vágyásnak mondott közfelzúdulás. Mindenütt a fogyózást látod, ha szétnézel. És nem a pasik akarják ám, habár őrájuk is ez ömlik mindenhonnan...
A férjem anno nem is nézett fejtől lefelé. Én voltam a "nagyszemű lány", akivel órákon át beszélgetett, és megnyíltak a lelki kapuk. Mindkettőnknél!
Hogy ez a leányzó ennyi túlsúllyal érzi jól magát, már eleve nagy baj. A pasi nyilván nem akar egy hájas nőt, akit majd orvoshoz vinni sem lehet olyan könnyen. Már csak amiatt sem, mert nem fér be a kocsiba. Egy duplasúlyos nővel kirándulni sem lehet! Még sétálni sem! Nagy baj ban az önértékeléssel valóban, és a fiú ebbe nem akar belemenni, bár ha jól bogozom, nem szakított, csak az esküvőt odázná el szegény.
Deeeeee!:DDD
Ceje van!:DDD