Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Szépet drágám! ;)
feltetszett ébredezni?
Ha délután ébredek, mitől aludjak éjjel?
Hidd el, kis koromtól fogva ez a ritmusom. Akkor hajnalig olvastam a takaró alatt.
Most egyedül vagyok, senki és semmi nem befolyásolja az alvásidőmet.
Nagy ritkán ha adódik valami, ami miatt ki kell mennem, de most a hőség remek ürügy. Zsombor bőven bevásárolt, kajám van.
Vannak, akik rá akarnak dumálni, hogy reggelizzek, mert úgy egészséges. Életemben se reggeliztem, most vénségemre hogyan szokjak át? És minek is...?
Eltekintve attól, hogy nálam nincs is reggel, én tényleg nem éhesen esem ki az ágyból.
Csao!:DD
Csak beköszönök,mert mindjárt jönnek értem.
Szépségeset, Cilu!
Lassan elmegyek vízszintbe, most látom, hogy rondán dagad a bokám, egész éjjel ültem.
Elvileg dolgozhattam volna, de nem volt kedvem. Bármit tehetek, amit nappal is lehet, senkit nem zavarok vele. Most viszont nem éreztem alkalmasnak magam a munkára...Csak ültem itt a gép előtt, sütöttem valami linzerfélét (száraz let, úgy látszik ehhez nem jó a légkeverés). Belenéztem többször az Olimpiába...
Tulajdonképp unatkoztam.
Többször muszj felállni, megmozgatni magam, mert jön ez a hülye érzés, hogy nem lazul el a lábam.
Ez nem semmi!
Akkor fogd magad és irány az ágy!
Ilyenkor mit tudsz csinálni éjjel?
Még eddig egy kortyot se.
Este aludtam egyszer félórát, azután meg tíz percet...
Talán majd nemsokára.
Szépet neked is!
Tudtál aludni?
Jó reggelt!:)
(_)o(_)o(_)o(_)o
Hmm..az is fini ám!
Szeretem!
Szép álmokat,megyek még eszem valamit,aztán aluka:)
Cupp:)
Szegénykém, igen, nem értette a diéte lényegét.
Olyan jóízűen ette a kiskésével a kolbászt, savanyúságot, kenyeret...:D
Én is éhen vagyok, pedig ettem egy púpozott tányér tojásos nokedlit.
Szegény nénike:(
Biztosan azt hitte nem adnak neki enni,éheztetik:(
Én már aaaannyira nemtom, mit egyek! Éhes vagyok!
Jaj..belosztályon feküdtem, szobatársam volt egy néni, be akarták állítani a cukrát. Szegénykém nem értette a rendszert, a folyosón a hűtő az ő kajájával volt félig tele. A reggel kiosztott 4 zsömlére azt hitte, az csak a kötelező, ha azt legyűrte, már ehet.
Magyaráztak neki, veszekedtek...végül jött a lánya, és elvitte a kajáját, mert már egy hete ide-oda ugrált a cukra a néninek.
Ült az ágyon, a vékony kis hajfonata (nappalra összetekerte a tarkóján) már éjszakára szabadon engedve ott kunkorodott a nyakában..és a két kezét teregetve filozofált: Éhen vagyok! Hát éhen vagyok, na! Hát muszáj enni!
Hát akkor meg nyugi van!
Hadd egyenek. :D