Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Most per pillanat tűrhetően, köszi, csak marha álmos vok...
És Te?
A kölykei is szépek. Most ennek a kettőnek nagyon örülünk, mert évek óta nem sikerült babáznia.
Igaz, három volt, egyik sajnos elpusztult. Ez a kettő viszont szép és erős is. Remélem, később sem lesz baj.
Aranyos sztori! :)
Nekem is voltak régen macskáim és azok is imádtak "pókhálózni"!:)
Apró cica korában került hozzánk. Az anyukáje elveszítette őt útközben, ahogy költöztette a gyerekeit. Belepottyant egy gödörbe, és mire nagyothalló Anyukám megtalálta, már szabályosan berekedt.
Kicsi volt még, de már önálló, és idekerülve az egész lakást felfedezte, a sarkokat a bajuszkájával lepókhálózta. Csak ültünk és néztük, milyen bátor!
A Kiss Manyi nevű színésznőnek híres nagy szerepe volt a Kurázsi mama. Hát ebben a cicába rengeteg kurázsi szorult, így kett Kissmanyi. :-)
Hallgat is erre a névre, messzebbről is hazarohan, ha hívom!
Nem fiatal már, de barátnőm nekem. :-) Határozott személyiség még ma is, és remek anya.
Csak nem...
Nálunk olyan nyugis az utca, néha egy-egy macska az út közepén napozik.
A szomszéd utcában, ahol nagyobb a forgalom, nem tartanak cicát.
Nálam meg a Kissmanyi cica most két kicsit nevel, ő azt is megmondja nekik valahogy, hogy a másik szobából nem szabad kijönniük. Mert ugrabugrálnak, nagy játékot csapnak, de nem jönnek ki!
És van fiatal, már önálló cica is, az sem volt még a ház előtti járdán sem.
Tegnap is kerestem egy kicsi pénzt.
Hogy a tévében nem tudok akármit nézni, az még nem annyira vészes, és amíg a net magvan, addig át tudom a telefonálni valók nagy részét hidalni.
Mert az most nem fog menni. Más is a körmömre égett, amit fontosabb kifizetni.