Ha unod a sok szexet.... (beszélgetés)
Néha én is,... DE!
Szimpla szeretettel, azt hiszem többre megyünk! ;)
Még nem tudom fáj-e :))) még emésztem :DDDDD
Izomagyú....nem :D az agy nagy része zsír :D sőt koleszterin :))) és egyébként is, most tépjem össze a MENSA tagságim????? :)))))
Szép reggelt Mindenkinek! :))
Kiragadtad a lényeget! ;DDD
A gyerekre vigyázz!!, nem rossz ő, csak nehezen kezelhető, de egy ügyes anyuci ezt megoldja. Van egy mondás, miszerint a gyerekünket akkor is szeretjük, ha kockás,ha pöttyös, ha csíkos, és atz anyai szív mindent megbocsát,... önzetlen ;)Nem kér, csak ad! ;)
Mi van, faj az igazsag?:DDDD
(mondjuk en speciel szeretek izomagyu lenni, mert en tenyleg az vagyok, az is izom, lenyeg hogy nem zsir...)
Fölöslegessé vált szexet átveszek ingyen vagy értékegyeztetéssel.
Válasz a kiadóba "jótétlélek" jeligére
Erről már írtam tegnap.
Ha unod a sok szexet.... 559. (Csevegős témák) 2013-06-11 21:55
Igen, én már sok éve itt vagyok:)
Á, szóval csak a kikapcsolás miatt fürdesz? Mindig tudtam van valami csavar a dologban. :D Én hol? A mellékhelyiségben :D Az a legnyugodtabb hely,nem? :)
Amúgy nekem nem kell kikapcsolni,nem vagyok egy ideges típus.
Amikor innen eltávolítottak a nagy pofámért, akkor segítettek..., rám tapasztották a nevet, bár elvették a múltamat. De nem kár azért a múltért. Nagyon egyszerű volt.
Ez izgibb. És én nagyon jól elvagyok vele:)
Megváltoztam, előnyömre, hehe, na jó. Nem biztos. De mentségemre szolgáljon, hogy én már háromszor születtem! Ez mindent visz, nem de?:)
Akkor ezt ezért nem vettük észre itt a fórumon. :DDD
Hogy én mi vagyok? Kinek mi. Nem tudom.:D
További ajánlott fórumok:
- Ha már unod a "Ha már unod a sok szexet" fórumot
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Mikor kívánod legjobban a szexet?