Ha megcsókolt egy pasi akkor kijelenthetem hogy tetszettem neki ugye? (beszélgetés)
2. e859f11f0c
2013. jún. 10. 22:10
Azért is kérdezem mert van egy közös haverunk. Neki annyit mondtam még a "kapcsolatunk" elején, hogy randizgattunk párszor de összevesztünk és tanácsot kértem tőle, hogy szerinte mit tegyek. Ennek már jópár hete, de félek hogy a "lovagom" majd úgy állítja be hogy én akaszkodtam rá és ő semmit sem akart tőlem végig...De ki lehet jelenteni hogy ha megcsókolt akkor csak akart valamit ugye? Nem csak én beszéltem be magamnak? Eleve ha semennyire sem érdekeltem volna nem visz moziba, sétálni, kajálni.
1. e859f11f0c
2013. jún. 10. 22:09
Találkozgattam egy pasival jópár alkalommal. Egyik este hazakísért és megcsókolt engem. Nyilván már a csók előtt is szimpi volt meg vonzódtam hozzá, gondolom ő is hozzám, ha már szánt rám időt meg hazakísért. Búcsúzáskor pedig megcsókolt. Az a baj hogy én kezdeményeztem nála beszélgetést mikor összeismerkedtünk, pedig ilyet soha sem csináltam, és meg is tudta hogy azért kezdeményeztem, mert nagyon tetszett nekem. Ez nagyon ciki? Azzal nyugtatom magam, hogy nem hiszem hogy annyira ráerőltettem magam vagy ilyesmi, mert hát ő csókolt meg, akkor csak érdekeltem valami miatt, nem?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Felháborító, hogy a barátom nem akar megcsókolni a családom...
- Azért nem keres a randi után mert nem tetszettem neki?
- Éreztél már ellenállhatatlan vágyat arra, hogy egy számodra vonzó illetőt megcsókolj?
- Melyik dal két sora ez? Mi az egész dal szövege? ". Süss neki rétest, meggyógyul, kiugrik az ágyból és megcsókol. "
- Megdöbbentem, hogy fehér felsőben is tetszettem. Pedig nem...