Ha a pasi lemondja a randit, miért teszi hozzá hogy majd máskor találkozunk? (beszélgetés)
Ha "nincs kedve" ez azt jelenti, hogy vége! Minden további csak maszlag.
Szóval nincs értelme, legyél büszke és lépj tovább te is.
Ha nagyon megindokolja, miért mondta le, és azonnal kér tőled másik időpontot, még másnapra, és igazodik hozzád, akkor akar valamit.
Egyébként nem érdekled.
Ha azt mondta volna, hogy lerobbant kocsival az ország másik felén, vagy meghalt a nagymamája, hasonló kaliberű kifogások, akkor oké.
De hogy "most nincs kedvem"?
1. Most színen van az asszony/menyasszony
2. Most talált éppen egy náladnál jobbat
3. Azért ne aggódj, előbb-utóbb te is sorra fogsz nála kerülni, csak győzd meg kivárni.
Egész biztos, hogy ha bármikor is keresne még, ugyanezt mondanám neki: most nem, de ne aggódj, felírtalak a listámra.
Hát ha nincs kedve veled lenni, akkor nincs kedve.
Ennyi.
Kérdés, benned van-e annyi tartás, hogy vársz a megjövő kedvére, vagy tovább lépsz.
Én is erre jutottam. Nem fogok neki írni. Kivárom. Meglátjuk mi lesz.
(csak kicsit aggaszt a dolog, mert szimpatikus a srác) :/
Igazából nincs is semmi. Mert még csak ismerkedünk.
Attól tartok, hogy mégsem szeretne még jobban megismerni. Vagy ez hülyeség? Ebből nem lehet ilyenre következtetni?
Mondta, hogy majd máskor. -komolyan gondolta?-vagy csak úgy odaírta?
Hogy ne gondolj ebbe a kapcsolatba többet, ami.
Valószínű nincs beléd esve.
Megesik.
Mondtam már le randevút, nem dôlt össze a világ.
Ismerkedem egy sráccal. Találkoztunk már párszor, de az utóbbi randit lemondta, találkozás előtt 2 órával. Azt mondta, hogy nincs kedve, de majd máskor találkozunk.
Mi a véleményetek erről?
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Nem jó ötlet, ha először a férfi lakásán találkozunk?
- Mit tegyünk, ha úgy véljük, szellemekkel találkozunk?
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- Miért találkozunk?