Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt? (beszélgetés)
Anno a töri tanárom azt mondta, hogy azé a föld, aki megműveli!:DDDDD
Szerintem igaz a mondás!:)))))
Na, most érzem, hogy sokan felhördülnek!:))
Azt hiszem,utolsó közös cselekvésként segítenék összepakolni a holmiját,ha másra vágyik mehet...minél előbb.
Remélem azért nem állít haza ilyen "remek" ötletekkel.
:DDDDDDDDDDDDDDD
Ez nagyon jó!:))..és igen,az életben ez az általános felállás:)
Hát igen.
A férfi számára majdhogynem természetes, ha néha "lemezt cserél". De egy nő ne akarjon "tűt cserélni"!
Nem venném jó néven én sem,sőt!
De azt hiszem mostmár egy olyan világban élünk ahol talán ez egy el fogadott dolog,lehet valakinél ez működik!
Sajnos az ilyesmin már nem igen botránkoznak meg az emberek!
A férfiakra tett célzásommal pedig azt akartam mondani ők másképp gondolkonak mint a nők!
Lehet ami az ő gondolat menetüket tekintve még el megy,az egy nő számára már égbe kiáltóan bántó és vérig sértő,ráadásul fel sem fogják hogy ezzel mekkora csapást tudnak ránk mérni,akaratlanul is!
Bocs Fata!
Kohi azt írta, hogy SZÁMÁRA gyomorforgató.
Egyébként számomra is.
Legyen nő vagy férfi, normális ésszel élve( ezen azt értem, hogy általánosságban elfogadott erkölcsi norma szerint ) ilyet senki nem mond a párjának.
Az, hogy ez ilyen formában tisztességesebb lenne, mint ha titokban tartana valaki szeretőt, én erősen megkérdőjelezném.
Ha nem működik a dolog, lépjen tovább, váljon el.
De ez csk az én szerény véleményem.
Persze,én nagy álltalánosságban beszéltem,nekem is van férjem,nem bántanám meg egy ilyen általánosítással!
De azért azt be vallhatjuk,a férfinak ez előbb eszébe juna,a nőkre ez kevésbé jellemző!
Akkor meg se próbáld,még megártana:)))
Nyitott házasság általában kényszerből születik,és a házasfelek,nem igazán jó kedvükben választják ezt a módot.
Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá,hogy ki hogyan oldja meg az életét.
Másrészt semmit nem neveznék gyomorforgatónak,amit mindkét fél jónak talál.
HA MINDKÉT FÉL BENNE VAN, akkor nincs benne kivetni való?
Ne viccelj, akkor minek kellenek még egymásnak?
Minek a házasság?
Számomra GYOMORFORGATÓ a felvetés. Fel sem foghatom ésszel.........
hát
gyűlölöm a hazugságot
További ajánlott fórumok:
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- Halálod után felajánlanád a szerveidet?
- Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D
- TE felajánlanád halálod után a tested az orvostudomány számára kutatási célokra?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?