Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele? (tudásbázis)
Igen. Sőt, egészen addig, amíg nem csalódunk benne.
Egyébként, ha tudják, hogy protekcióval kerültél oda, eleve ellenségesek lennének veled, ha nem lennél szimpi. De az vagy, és így nem törődnek vele
Remélem, érthető voltam.
Jaj persze nem mondom hogy barátaim. Csak már eleve az hogy kedvesen szólnak hozzám, meg rendesek velem. Mondjuk nagyon sokat nem érintkezem velük, én olyan részlegen vagyok ahol csak 1-2 emberrel vagyok szorosabb kapcsolatban.
A többiekkel csak az étkezőben találkozom vagy reggel/este mikor megyek haza. Vagy mikor oda jönnek hozzám valamit kérni. És akkor segítek nekik, kicsit kérdezgetem őket, beszélgetek velük. De az csak ilyen 5 percek kb.
Hát arra emlékszem hogy első perctől kezdve köszöngettem mindenkinek. Az tuti hogy mikor megláttam őket köszöntem nekik.
Meg én ilyen visszafogott, csendes lány vagyok. Nem nagyképűsködöm vagy ilyesmi.
Ez csak természete. Részemről legalábbis alap, hogy bizalmat szavazok.
Aztán vagy rászolgál, vagy nem. :)
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- A munkaügyi központban szólnom kell, ha lesz munkahelyem vagy automatikusan tudatja velük a munkáltató?
- Nyugdíjfolyósítóból mennyi idő, mire megérkezik az igazolás az előző munkahelyről?