GYOD utalás (beszélgetés)
Sziasztok!Még új vagyok ezen az oldalon!Egy olyan kérdéssel jöttem hogy valaki tudna-e nekem segíteni hogy ikrek esetén hogy kapom az ellátást? Köszönöm szépen mindenkinek.
Sziasztok Pest megyében kapott már valaki ?
Sziasztok! Győrben tudja vki mikor lesz utalás?
Sziasztok Hajdú-biharról tud valaki valamit?
Somogy április 28.án hétfőn a délutáni órákban utal. Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! Hajdú-Bihar megye sem kapja meg 5.-nél hamarabb?
Sziasztok szeretném meg kérdezni, hogy szabolcsba, mikor van otp számlán a Gyod? Előre is köszönöm. Köszönöm.
Sziasztok pest megye holnap utal? láttam más hol.
Sziasztok Borsod csak 5.én utal vagy előre hozzák?
Sziasztok! Tudja valaki,hogy Somogy mikor utalja a Gyodot? Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kívánok Minden Családnak Áldott húsvéti ünnepeket
Sziasztok!
Kislanyunk 15 eves most novemberben volt felulvizsgalat megint kapjuk 5 evig. Visznont ugy alalul, hogy Hollandia vagy Auszria nunka lesz. Szeptembertol iskola valtas lesz egy maganiskola tavoktwtas laptopon tanul gimi es ad erettsegit. Az igazgatono szt mondta a vilag bermelyik pontjan lehetink most is vsn neki spanyolban vagy olaszban elo es twnulo diwkha. A kulfoldi munka napo 2-3 ora lenne. Ugy tudom 4 oras munka vallalhato lenne most is. De vsjon elveszik vag marad a Gyod, ha mondjuk Auszriaba leszunk de taboktwrasban ? A suli szerint rendben van igy mindrgy hol vagyunk. Ez azert lenne fontos, mert pl. Auszriaban gyengebb w fizetes ami lenne ott fontos lenne maradjon a Gyod. De Belgium, Dania, Hollandia ott ketten mar 2x vagy 3x annyit kerexnenk mint Ausztria ott mar nem fontos a Gyod. Azaz ketten keresunk 500 ezret tisztan Auszriabqn + 260 gyod ha marad, vagy eleve nem maeadhat ha kulfoldre megyunk, de akkor meg Irany Hollandia, Belgium ahol ketten nar 1.6 mullio kereset es itt mar nem akkora ervagas, ha elveszik. Mert elso korben Auszria lenne de itt fontos lenne, ha maradna. Ebben van valakinek tapasztalata ? Elvileg egyutt a csalad gondozzuk a gyermeket es Magyar suliba jar tavoktatasban.
Sziasztok pest megyében postán mikor lesz gyod esetleg tudja valaki elöreis köszönöm szépen
De Veszprém megye ma utal ugye?
Sziasztok
Pestmegye kapott már Gyod ott
Sziasztok! Tolna megyében mikor van utalás? Köszönöm!
Sziasztok Valaki valamit tud hogy postán mikor lesz Családipotélk mivel Április 6.dika az vasárnap ???!!!!!!! Ha valaki tud valamit akkor írja meg léci előre is köszönöm
BORSOD MEGYE épp most jött meg a gyod erste bank
Jó reggelt!
Valaki tudja esetleg, hogy Bèkèsmegye utal-e ma, vagy csak 3-àn?
Baranya megye Gyód utalás ma
Ez sajnos nem jött be.Ne vegyél lottót 😪😪😪
Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni hogy Budapesten postai úton lesz-e holnap gyod? A postán maradóra nem tudtam kérni mert azt mondta a kézbesitő hölgy a kézbesitők fönöke hogy ilyen nincs. CSaládi gondok miatt nem tudok a kézbesitési címre menni Wise számlára pedig a 17.kerületi kormányhivatal nem utal. Megkérdeztem. Köszi a választ
Sziasztok érdeklődnék segítséget szeretnék kérni Jan 31 én járt le a Gyód de még nem kaptunk semmi felülvizsgálatról papírt hogy mit csináljunk megkapom még postai úton a héten?a gyödod
Sziasztok!Győr-Moson-Sopron már kapott? Mert én még nem😥
Sziasztok!
Gyodot kapott már valaki Miskolcon vagy B.A.Z.megyében?
Sziasztok!Szabolcs megye lesz a héten utalás?
Sziasztok vasmegye kapott valaki utalást?
Szia Kaptál esetleg választ privatba a kérdésedre?Mert engem is érdekelne az összeg,Köszi
Sziasztok Pest megyében van már valakinek számlán elvileg ma jön de arra lennék kíváncsi mennyi az annyi amenyinek jönni kellene elvonások nélkül csak simán Gyod.
Sziasztok Tolnamegyèben Gyod számlára mikor èrkezik ? Esetleg lesz belöle valami a hèten ?
További ajánlott fórumok: