Goodgame Cafe (beszélgetés)
Gabi, anyu hétfőn délben megy el itthonról, írd meg, mikor jó neked a kezdés, Hamburgizzunk szerintem, testvériesen. :D
Fessönbe meg, rakd oda a nacikat reggel, én meg ahgy tudok jövök és csinálom, ami kell...
pusz
Gabi, a mai öf-t le tudom szedni még holnap délelőtt, de holnap inkább ne kezdjünk újat, mert vasárnap nem tudom mikor keveredek géphez... Holnapra meg tudom mondani, mikor leszek hétfőn, ide kiírom.
bocsi és pusz
Csajok!
Korriandert kérek és női farmert...
Köszi
Pusz
atttttttttaaaaaaaaaaa baccus hehe :DDDDDDDDDD az idő is velünk van, lényeg hogy megvan, pusza!!!!!!!!!!!!
Reggel tali!
jah, 1-et hagyunk neked mindig, tizenyóc percig meg maradj a csini popsidon :DDDDD
Te, tegnap hallottam, hogy Rob elveszi "Bellát" a való életben is. Tökirígylem :DDDD, nem elég, hogy tök csini a csaj, még ilyen férje is lesz. :)
Gabi, barna bőrcipőt kérek, Nyunyu tőled sálat.
Caféba meg kizárólag petrezselymet...
köc :D
csatlakozz elég ha egyet csinálsz!!!!!!!!!
neked örülünk meg segítünk :)
Ne haragudjatok de fesönbe nem fogok csatlakozni, m kb 6 adag rózsaszín polot lopkodtak el...:)
de ezt az aramyat maaagyon köszi, és bocs
fessönbe be tudsz jönni?
legalább azt dumcsizzuk meg ki mit tesz oda
Sziasztok Kuncogi Macskák!!!
Elkezdtem egy hambugit, ha vkinek van affinitása 6krsali és egy tatár jól jönne!
Fesönben meg éltem pofátlanul Bee ajánlatával, m nincs aranyam:))))) ha nagy leszek meghálálom.
Pussszka
Hali csajok!
Caféba mindenkitől petrezselymet kérek.
Fessönbe Gabitól cipőt, Nyunyutól cilindert. :D
A piacon nézelődtem, hogy kik jöhetnek szóba munka ügyben erre kis hüle vendége nincs de menjek hozzá......mondom minek????? szó szót követett és le utcalányozott utána meg kérdezget hogy hány éves vok stb....én meg elküldtem a sunyiba plusz jelentettem sértegetésért.
Másiknak meg bedőltem nem néztem a cafét előre és ott ugyanez volt a szitu csak a caféban ő "csak" leszarlak -ot dobott rám miután szóvátettem a vendégek hiányát.........na őt is jelentettem....ennyi történt :)
Jól indult a napom :D
Semmi gáz, előfordul néha, hogy mellényúl az ember lánya....... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sikerült megoldani ez a lényeg.
Gabi!
Először is bocsánat, hogy nem tudtam jönni délben, pont a levest tettem oda és tökelfelejtettem
Másodszor meg nemtom mit csináltam, de nézegettem az aktív öszefogásokat, aztán elcsúszott a kép én meg pont akkor kattintottam, hogy bezárom az ablakot, aztán semmi nem történt, kattintottam mégegyszer és megkérdezi, hogy ki akarok e szállni az öf-ból, mondom vazz, ki akart beszállni. Szóval Bee-vel ellőttem a lehetőségemet, de Black még ott van, csak akkor kicsit variálni kell...
Hali Mindenki!
Na ezt fejtsd ki, mibe keveredtél? :DDDD
A dél tökéletes, addig indítok fessönt, csinálok 3 nacit, 2 szoknyát, nekiesek az ingeknek, Nyunyu kap 3 rózsaszín pólót, Tied 4 szoknya, a többit meg közösen.
Na csajok nálam betelt a pohár, szórakoznak a kis hugyos taknyosok meg olyan szemtelenek mint állat......szóval befejeztem......amelyik sérteget jelentem.
Kettőt már sikerült.
Mi az hogy lekurváz meg leszarlak duma????????
Eszem megáll.
Ráadásul korán reggel.........
Reggelt csajok, vörös körömcipőt kérek fessönbe Mindenkitől, caféba meg egy rozmaringot-egy vöröskását. Nyugi Cucus, véget ér a zűrös korszak, amint tesód megszül, a Fábry meg télleg egy k*cs*g hehe :DDDD.
pusz
nekem mit küldj? egy nyugis, boldog életet, m ez már annyira zűrös kezd lenni, h a kislányom kivételével néha mindent lecserélnék benne...
am meg, ha az első nem teljesülne, akkor teljesen mindegy, fűszer, kaja, bármi, amit jónak látsz, fesönbe meg egy húron pendülünk, a lényeg a mennyiség:)
sok sok puhu Neked!
Nagyon ari vagy, főleg a "Cuncili muncili" tetszik:DDDDDDDDDDDDDDDD
Ha van időm, nézem itt mit irtok, és szivesen beszállok a fesönös piknikekbe, a lehetőség szenzációs, kööööösziiiiiiiiiiiii:))))) tök jól esik
majd igyekszem reggel benézni a kirakat miatt, mindig ird ki mit szeretnél! meg Gabókám, Te is, tessenek csak beszabájozni!!!!!!!!
na, ezer millió puszcsa, jók legyetek, és kövérek, és ne felejtsétek el, hogy Beethoven a zene Mozartja - ez a világ legjobb dumája, csak a k*cs*g Fábry lenyúlta...-
Gabi, most jött meg apa, 10 krumplisalit megcsináltam, nem lenne gond, ha a maradékot a nyakadba sóznám?
pusz
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Probálta már valaki a Cafe Form-ot?
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- A férjem munkáltatója nem értesítette őt, hogy le fog járni a Cafeteria. Mit lehet tenni?
- Az új pláza - Allee: nem tudjátok, hogy van-e ott Mc Café?
- Mikor kapja a munkavállaló a cafeteriát?