Goodgame Cafe (beszélgetés)
az eszem megáll, most megváltozott minden a boltban, most van sajt...
akkor nekem az a javaslatom, hogy vásároljunk be az olasz büféhez, az iskolai étkeztetéshez, és a hamburgihoz úgy, hogy beszéljük meg, ki miből mennyit csinál, Gabi kezdje a felsorolást, hogy mit tud megcsinálni
(az Alpesit azért nem írtam, mert azt csak
3-an tudnánk csinálni)
Ha csinálunk holnap összefogást akkor nem teszek fel semmit főzni ma már.Lesz 5 tűzhelyem de csak egy pultom :(
A szakácskönyvben a sajt fondünél tartok, a hűtőbe 12 helyem van.
én sem tudok beszállni bocs, még mindig uaz a hamburgi tart, egy csaj nem lép be a játékba, pedig már kész a tatár nála, az lenne az utolsó... :S
de a bevásárlós praktika nekem is szimpi, másh már nem tudunk semmit csinálni. holnap kész vagyok én is a közös főzéshez, asszem ritával uazokért nem kapunk aranyat: főzőtanfolyam, kertiparti, estély, szülinapi buli. remélem semmit nem hagytam ki.
csajok beszálltam egy alpesi összefogásba, mert elfogyott a pénzem, pont 5 fondünyi cuccom volt, meg csokihoz való van, viszont kéne még valaki, aki odarak 4 fondüt,
azon gondolkodtam, meg kéne tárgyalni előre mit akarunk megcsinálni, aztán ahhoz bevásárolni napokkra előre vagy mi..., tiszta gáz...
Nnnnna, megint nem lehet egyik összefogást se megcsinálni a főzőtanfolyamon kívül, nincs a boltban sajt, olaj, szalonna, paprika, husi és ubi...
Szerintetek direkt csinálják???
Jó reggelt.
Megjavultak az összefogások, bár a főzőtanfolyamért már nem jár arany :(
Mi lesz ma a menü?
sziasztok!
elindítottam egy esélyt. megcsinálom az össze nasit. csokit, sajtot és salátát kellene csinálin.
tök jó, de csak ha ilyen rendes tagokkal csinálok az ö.f-t, mint ti. csomó ember van, aki eddig is csak beszállt, de nem csinált semmit, az ezután még jobban csinálja majd a semmit, nem ?! :S
viszont kösz a tippet a főzőtanfolyamhoz, megcsináltam a két "énemmel", és remekül dogoztam/tunk :D
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Probálta már valaki a Cafe Form-ot?
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- A férjem munkáltatója nem értesítette őt, hogy le fog járni a Cafeteria. Mit lehet tenni?
- Az új pláza - Allee: nem tudjátok, hogy van-e ott Mc Café?
- Mikor kapja a munkavállaló a cafeteriát?