Goodgame Cafe (beszélgetés)
Sziasztok!
nagyon köszönöm!
ne harizzatok nagyon eltűntem netközelből is. A gyerekem ön és közveszélyes mióta rohangál, így sokat kell mellette lennem míg nem lesz elég biztonságos. ma is felszakadt a szája a butusnak.
meg ugye így pocakosan hullafáradt vagyok :)
abban reménykedem h 2 hét és újra talpon leszek ha vége az első trimnek.
látom kezdtetek fashionzoni ti is.nem tudok visszaolvasni. hogy álltok? mi a nevetek?
Júúúújjj, csajok, Anonímom szintet ugrott, 9 tűzhelye van!!!!
Én ma mindkettővel tudok öf-ni, ha kell ;)
Fú, ez szuper!
Este Gabinál randi, kár h neki nincs őzikéje...:D
Ja, meg vérszívója se:D
Dehogy haragszom, de annyira tudtam, hogy strandoltok hehe :DDDDDDDDD, mondtam is Gabinak :DDDD, a lottó számokat mé nem tom ennyire :DDDDD.
Nah, öf-okat akkor áttesszük estére a Caféba, mielőtt Gabi elmegy csucsulni, az úgy jó lesz nem?
Fashionbe meg majd becsatlakozol, ott a gatyák miatt nem tudjuk megoldani, mindenre van 11 óra.
pusz
Gabival megdumáltam, de Neked is mondom, sose várjatok rám, nem érek ennyit:D
Nyáron még Vacskamatibb vagyok, mint amúgy, nem tudom kiszámolni se, mikor tudok jönni, mikor nem. Ha összefogtok, igyekszem csatlakozni, ha meg lemaradok úgy kell nekem.
Ne haragudj kérlek, de végre jó idő van, Apjuk pihenős, strandoltunk a Kicsilánnyal:)
Pussz
Na Nyunyu, 3 órás várakozás után feladtuk Gabival, este 9-kor fogunk kezdeni akkor egy Hamburgit, Gabinál talizunk, vagy ott leszel vagy nem...
Fashionbe hagyunk neked rózsaszín pólót, majd lépj be és csinákold meg ha gondolod...
pusz
tőlem is hamburgizhatunk.Ombi csak tatárt tud mert nincs olaja de gabinál megy mindegyikből egy-egy kör.
majd dobjatok üzit!
Puszi.
jah fessönbe meg
Gabi: piros cipőcskét kérek
Nyunyu: Rózsaszín ruhácskát pls
10-ig sapit gyártok...
Na, ma kéne Hamburgizni, 25 krumplisalihoz megvan mindenem, de tennék oda 5 tatárt minimum, ha nem gond... Black megint máshol van, csak Bee jön...
Tormát kérek szépen! :D
sziasztok Prüntyőkéim!!
mi a szituáció?
lekéstem az ö.f-t?
Hello Csajok! :D
Oksa akkor holnaptól összefogás, Blacket elcsábították estére már egy Hmaburgiba, de Bee a rendelkezésetekre áll teljes tűzhelybedobással. :D
Ritu!
Nagyon Boldog Névnapot, naaaagy puszi és szorongató ölelés :D, remélem minden rendben veled, mert nem nagyon látlak mostanában sehol írni...
pusszancs
A kókuszt én kérem szépen:)))))
De a vaníliának is örülök:)
Most értünk haza,tele is a dobozom csurig,úgyhogy most ürítek és este küldöm az ajándékokat mert mindjárt vacsi meg 7-kor fürdetés.
én is hétfőre szavazok, ma megyünk haza, nem tudom mikor érünk be...
naná h nincs harag, puszka vissza
vanília megfelel magácskának is????:DDDDDDD esetleg kókusz?:DXD
Én akarok összefogni holnap, de apjuk fog a gépnél ülni, úgyhogy majd hétfőn...
pusz
Na azé mondom irgum meg burgum!!!!!!!!
Tessen odafigyelni legközelebb, amúgy nem haragszom :DDDDDD
Bosánat nem kell mert nincsen harag!!!!!
Puszka!!!! :)
Holnap vagyok, ha akartok összefogni, hagyjatok üzit itt, puszi mindenkinek!
ÉÉÉÉÉdes istenem, ne tessen már haragudni, annyira röstellem, de mindig úgy szoktam, h egyik egom ezt küld, másik azt, h mindenki igényeit kielégítsem, de igérem nem leszek ilyen felelőtlen legközelebb:))))))))))
Bosánat, pukki :DDDDDDDd
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Probálta már valaki a Cafe Form-ot?
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- A férjem munkáltatója nem értesítette őt, hogy le fog járni a Cafeteria. Mit lehet tenni?
- Az új pláza - Allee: nem tudjátok, hogy van-e ott Mc Café?
- Mikor kapja a munkavállaló a cafeteriát?