Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás töltött csirke recept

Gombás töltött csirke recept

A Gombás töltött csirke hozzávalói:
1 bontott csirke,
1 zsemle,
1 tojássárgája,
gomba,
tej,
vaj,
bors,
só.


A Gombás töltött csirke elkészítési módja:
A megtisztított gombát vágd apróra, s kevés vajjal párold puhára. A zsemlét áztasd tejbe; ha megpuhult, nyomkodd ki. A zsemlepépet dolgozd össze a tojássárgájával, egy diónyi vajjal, a kihűlt párolt gombával, sóval és borssal. Ezzel a masszával töltsd meg a csirkét. Locsold le kevés forró zsiradékkal, majd közép-meleg, sütőben a kisülő zsírjával locsolgatva (esetleg néhány csepp vizet is aláöntve) süsd pirosra.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás töltött csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook