Futás: izmosítja, vagy vékonyítja a combot? (tapasztaltak előnyben:)) (beszélgetés)
Szia! Tudnod kell, hogy ha a szervezeted ilyen kevés táplálékot kap, akkor egy ideig fordítva fog működni. Tehát tartalékol, a tartalékolás pedig zsír formájában nyilvánul meg:((
Tehát 1-1,5 hónapig rendszeres testedzés mellett sem fogysz úgy, hogy azt később ne hízd vissza.
Akkor is jó az az 5 cm!:)
Én ált. szobabicózom, legtöbbször 45-60 percet, de nem nagyon látom az eredményt...persze ez csak heti 1-2 alkalom.
Nekem azért több feleslegem van mint neked. 86 kilóról kezdtem a fogyit, 4 hete. A combom 67 cm volt, ebből jött 5 le. Mondjuk nekem a hasam a kritikus, és a csípőm. Innen a legnehezebb fogyni, csakis zsírégetéssel lehet szerintem.
Engem a legjobban Norbi kickbox aerobikja izzaszt meg, többnyire ezt csinálom. De van hogy este még legyaloglom Laslievel a 2 mérföldet.
Az,hogy nem eszel reggel,az már régen rossz!
Folyamatosan enni kell,be kell lőni a fehérje-szénhidrát mennyiséget!
igazából nem is diéta, mert nem vagyok így se éhes. (és nem MINDEN este eszek ilyen lightosan, néha becsatlakozom páromhoz:))
kb. 1-1,5 hónapja csökkentem a kajám meg mozgok. kilóban ugyanannyi: 65-67 között stagnál. tudom, ez nem olyan sok, de aránytalan: a karom csontsovány, hasam közepes, a fenekem-combom meg J. Lo-s :D
meg hát versenyúszó voltam, és a normál súlyom 57-58 sztem (amikor jól érzem magam a bőrömben), régen persze 54-55 volt, de azt nem akarom:), szóval 60 alá kéne mennem. meg hát baromi narancsbőrös a combom-fenekem, és nagyon zavar.
Futással kapcsolatos tapasztalatokra én is kíváncsi lennék. Én is most fogok nekikezdeni.
Úgy hallottam a kocogás jó a zsírégetésre, és legalább fél óra.
Eddig 4 hete, heti 4szer tornáztam, a combomból 5 centi ment le, tehát nem vastagodott.
Pont ez a baj!
A diétában is enni kell!SŐT!!!2-3 óránként,folyamatosan!De nem mindegy mit!!!
Nem,én aerobozom.
Nem futok,nem tesz jót a melleimnek!
Régen futottam,egy órákat.
Heti 2-3 alkalom már jó.
Szia!
Elég drasztikus, ahogy diétázol! Mikor kezdted?
Amikor én több évnyi semmittevés után elkezdtem diétázni és tornázni, 3 hónapig egy deka sem ment le rólam, teljesen el voltam keseredve, majd hirtelen két hét alatt 6 kiló ment le rólam, pedig nem változtattam a diétán és a tornán. Én azzal tudom csak magyarázni, hogy talán ennyi idő kellett a szervezetemnek, hogy átálljon az újra.
Mennyit szeretnél fogyni?
Szia!
Az attól függ..
Ha hosszú távon,egyenletes tempóban kocogsz,az zsírt éget,ha rövid távon gyorsan futsz,az vastagíthat talán,de tudod,hogy 70%-ban az étkezésen múlik a dolog!!!
Gondolom, is-is, de most akarok elkezdeni futni, így szeretném hallani a tapasztalataitokat! És azt is megköszönöm, ha kiokítotok, h milyen tempóban, milyen gyakran, mennyit érdemes futni a gyors hatáshoz...köszi!
Ui. Ti hol szoktatok futni? (Bp-i helyek érdekelnének)
További ajánlott fórumok:
- Én ezt már nem tudom követni! Most vékonyítja vagy vastagítja a lábat a leg magic?
- Szerintetek a Leg Magic vastagítja vagy vékonyítja a combot?
- A taposó, a lépegető szerintetek vékonyitja a combot?
- A szobabicikli vékonyítja vagy vastagítja a combot?
- A futás vékonyítja, szálkásitja a combokat?
- A taposó vékonyitja a combot, a belsőt?