Fórumtalálkozó. . . április 24. szombat 18. 00 órától. . . Csaba doki (beszélgetés)
Köszönjük, kedves tőled :O))
Fórumtalizók!
Jó szórakozást nektek estére!:O)
Lélekben veletek vagyunk!:DDD
Na jó, csak vicceltem :O)))))
Mondtam, hogy elmarad a mai nap?
.... már 18°C árnyékban ..... :o))
Meleg, napsütéses idő van :) köbö 20 fok.. :D
Na, igggggen ...... addig még bármi történhet! :o))))
IGSz, még szólhatsz, még ideérsz ..... :o)))))
Jelenleg hétágra süt a nap. Az erkélyünkön 16°C van árnyékban. Napos, olykor felhős, száraz idő várható, napközben 20°C, este kb. 10°C várható.
..... a béka mondta ..... :o))))
11 körül egy időjárás jelentést még dobhatnátok! ... itt már most süt a nap... :o) Nyaaaaaaaarat akaroooooooooooook! :D
Ok. megnéztem a helyszínt... ismerős, a Marczibányi téri Műv.házban van a Művészetpedagógiai könyvesbolt, oda meg járatos voltam. :o)))
:o( ... hááát ez jól leredukálódott...
Következő... következő....? Miért addigra mindenki elválik, aki nem merte megkérdezni.... vagy közelebb költözik... ááááááááááááááá.... :o(
Nah, mindegy.... a pontos helyszínt visszanézem, ha addigra nem írja be senki. ;)
Igen, hazavárunk! :o))))))
oké... de a gondolatokban :))
és jó8 :D
Köszi! :o))
Ha már ott tartunk, hogy egyértelműen látszik, hogy az idén is lesz nyár, megbeszéljük! :o))))))
karma vagy mi? :D
na mind1... a meghívás áll! :D
jól drágám :))
amúgy ezt a gondolatokba akartam írni, de ember tervez, isten végez :DDD
:oDDDDDDDDD
Szia Anc! Rég jártál mifelénk ..... hogy vagy? :o))
Találkozó??Hűűhaaaa....holnap?....
ja, akkor jó, de azért nem örülök előre, mert megint nem jön össze :O))
Jól értetted, felmerült, hogy oda szervezünk valamit, ha már mi úgyis ott leszünk ..... de ez majd még kiderül ..... :o))
ja, azt hittem ott is kisebb fórum talit akartok szervezni :)) bocsi :O)
Nem, nem ott, de reményeink szerint az idén is fogunk ott együtt nyaralni .... :o))
te is balaton környékén laksz??
egyáltalán van még vki szabolcsból közülünk??
végül is mindegy, én már nagyon akarok menni!!!!!!!!és minden bajom van hogy holnap nem leszünk ott, ez nem igazság :O(((
Tuti? Nem még nem az, de tervben van! :o))
Helyes. Te csak átkompolsz ..... :o)))))
További ajánlott fórumok: