Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró csokoládé (2 adag) recept

Forró csokoládé (2 adag) recept

A Forró csokoládé (2 adag) hozzávalói:
A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor

A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé


A Forró csokoládé (2 adag) elkészítési módja:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk. Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forró csokoládé (2 adag) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook