Fogyóznál a pasid/csajod kedvéért? (beszélgetés)
Igen, van átmenet természetesen. Nekem mindegy hogy néz ki a párom, mert nem azért szeretem, mert ennyi, vagy annyi kiló. Van rajta kb 30 kg fölösleg, és én szeretem így is, meg szeretném akkor is, ha lefogyna. Hazudok???
Aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop.
Hazudni, csalni csúnya dolog!:D
énhíztam a pasim kedvéért. 50kg voltam mikor megismerkedtünk és azt mondta, hogy hízhatnék 5 kilót - a kis naív azt hitte majd mellre megy. Salynos nem inkább fenékre és combra. Persze szólt, hogy többet nem kell hízni:)
4 éve vagyunk eggyütt most várom a második babát ( 5 hónapos terhes vagyok ) 63 kg de nem mondta az első után sem, hogy foggyak.
elvileg jól kinézni elsősorban a saját magunk kedvéért kell, no és persze az egészségünk miatt is
az már rég baj, ha valaki csak egy másik ember miatt akar egészségesen és jól kinézni
Én főleg Ő miatta fogyizom, nem azért mert mondta, hanem, mert én nagyon jó hapsinak tartom,és szeretném, ha ez fordítva is így lenne:)
De ha mondta is volna, akkor is fogyiznék, mert neki "kell", hogy tetszek:))
Marhaság???
És azt hallottad-e, hogy az okos a más kárán tanul???:)
Ez egy nagy marhaság! :)
A kérdésre válaszolva: igen, fogyóznék.
Egy fenét! Hát senki nem mondta még nektek, hogy a vékony csajokat is elhagyják?
Ha teszed, magadért tedd!
Igen én is gondolkodtam rajta, hogy megéri-e valakiért megtenni, de úgy érzem veszteni valóm nincs... hiszen ha lefogyok és ő lelép, én megmaradok vékony "jónőnek" és aztán már minden ajtó nyitva van. Igazából magamért teszem, ő csak seggbe rúgott és elindított az úton. Rávilágított, hogy jobb is lehetek a mostaninál.
Én is azt hittem, hogy a súly nem minden, és szeressen így ahogy vagyok, de ha önmagamat nem szeretem addig mástól sem várhatom el, hogy szeressen így....
Kitartást kívánok nektek a fogyóban és sok sikert!
Köszönöm a hozzászólásokat :D
Csak a saját magam kedvéért fogyóznék. Ha jól érezném magam túlsúly ellenére, akkor senki kedvéért nem fogynék egy dekát sem.
A második bébi után maradt rajtam felesleg, kb.9-10kg. Gyűlöltem, de csak most, másfél évvel a szülés után tudtam megszabadulni tőle. Igaz nem fogyóztam, maguktól lementek a kilók.:)
Az egy dolog, hogy ha szeret a párom, akkor túlsúllyal is szeret, én is szeretném akkor is,ha meghízna, de biztosan jobban esne,ha büszke is lehetnék rá, ha khúznám magam, mellette és ezzel sztem ő is így van.
Ha azért fogyózok, hogy megszeressek valakit, az már önbizalmi kérdés, akkor nem őérte fogyózok, kivéve,ha tudod,h másként nincs esélyed... de az ilyen "megszerzősdi" nem túl szerencsés indítás egy kapcsolatnak.
Ha Te is úgy érzed, hogy szükséges a diéta, akkor tedd meg.
Rajtam van pár kg felesleg, de a férjem szerint nem kell fogyóznom, mert ő így szeret és szexisnek tart. Én viszont a súlyfeleslegem miatt (3 gyermek szülése után kb. 7-8 kg van rajtam) nem érzem magam vonzónak és nem mindig tudok a párom előtt felszabadult lenni. Így én azért fogyózom-tornázom, hogy a lelkem rendbe jöjjön.
Ha kiegyensúlyozott vagyok, neki is többet tudok adni magamból.
Én jelenleg egy komoly fogyókúrában vagyok, méghozzá egy fiú miatt... :D
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem megéri...
Te mit gondolsz?
További ajánlott fórumok:
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Szándékosan híztam a pasim kedvéért, tényleg jobb így, vagy fogynom kéne?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot....
- Mennyiben változtatnátok a külsőtökön a párotok kedvéért?
- Mit gondoltok arról az értékrendről ha azt valja valaki, hogy pasid/csajod akárhány lehet, barátod viszont egy, vagy kevés