Flamingo recept

A Flamingo hozzávalói:
4 cl Gordon's Dry Gin
2 cl Apricot-Brandy
2 cl citromlé
1 bárkanál Grenadine
a crustához: citromlé, rózsaszínű cukor.


A Flamingo elkészítési módja:
Egy pezsgőspohár szélét először a citromlébe, majd rózsaszínű cukorba mártjuk. Néhány jégkockát a shakerbe teszünk, a gint, brandyt, citromlevet és szirupot hozzáadjuk, összerázzuk és a pezsgőspohárba szűrjük.Megjegyzés: a crusta igen hatásos; tartóssága miatt előre elkészíthető.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A flamingo elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook